Acord de participare la cursuri

Acord de participare la cursuri

Prin citirea și acceptarea acestui acord cu Minemotions pentru participarea la cursuri, recunoști că ai citit și ai înțeles structura și conținutul cursului, care ți-au fost puse la dispoziție și ești de acord cu următoarele puncte:

  1. Vei utiliza competențele și abilitățile dobândite în cadrul acestui curs de dezvoltare personală și formare profesională numai la cele mai înalte standarde etice.
  2. Vei utiliza informațiile învățate în cadrul acestei formări numai în măsura în care sunt adecvate nivelului tău personal de expertiză, profesiei tale existente, acreditărilor și/sau educației.
  3. Acest program NU este un substitut pentru educația formală în domeniul psihologiei, neuroștiințe sau științelor comportamentale.
  4. Acest program NU este un substitut pentru nicio formă de terapie și nu se substituie în niciun fel evaluării sau sfatului unui specialist atestat în sănătate mintală, ci este unul de dezvoltare personală prin teorie și are ca scop unic informarea generală.
  5. Acest program este pentru autoperfecționare personală și/sau profesională, nu include și nu încearcă să lucreze în domenii de psihoterapie, psihiatrie, medicină, etc. care sunt în afara specialității alese.
  6. Acest program, deși este prezentat și livrat cu cele mai bune intenții, nu include garanții de vreun fel cu privire la exactitate, eficiența, corectitudine sau valabilitatea noțiunilor prezentate, în afară de părerea proprie a formatorilor, iar organizatorii nu își asumă nicio răspundere legală cu privire la modul cum înțelegi să aplici aceste informații.
  7. Ești singurul responsabil pentru propriile tale acțiuni și emoții și nu vei trage la răspundere Minemotions sau pe oricare dintre angajații sau reprezentanții acesteia pentru acțiunile sau emoțiile tale.
  8. Prin acceptarea acestui acord, recunoști că ai înțeles că Hipnoza / Hipnoterapia / NLP / Time Line Therapy® / NLP Coaching / Lab Profile și alte instrumente și tehnici aplicate de Minemotions sunt un proces de condiționare, prin care o persoană este învățată să își folosească PROPRIILE CAPACITĂȚI pentru PROPRIUL BENEFICIU. Prin urmare, înțelegi că rezultatele tale vor depinde de abilitatea ta de a comunica cu propria ta minte inconștientă și, prin urmare, eliberezi și exonerezi Minemotions de toate responsabilitățile rezultate din aceste acțiuni.
  9. Eliberezi și exonerezi de răspundere Minemotions, trainerii, reprezentanții și/sau angajații săi de orice responsabilitate care apare ca urmare a utilizării de către tine a oricăror informații și/sau tehnici învățate în acest curs cu tine însuți și/sau cu alte persoane în orice moment și loc.

Prin înscrierea la curs și achitarea valorii (prețul) cursului, ești de acord și exprimi în mod neechivoc că ești major/ă, că nu ești sub tratament psihiatric și nici nu suferi de vreo afecțiune mintală (schizofrenie, tulburare de personalitate, etc.) descoperită sau nedescoperită în cadrul unui control de specialitate.

Recunoști că participarea la examen și primirea certificatului/certificatelor se va face după ce îndeplinești toate condițiile necesare participării la examen și după ce ai plătit integral cursul.

Acest document a fost actualizat ultima dată la 1 august 2023.
×