Convingeri limitative

"Păsările născute într-o colivie cred că a zbura este o boală." 

Alejandro Jodorowsky

convingeri

Convingerile limitative

Atunci când vine vorba de comportamentele și reacțiile prin care ne sabotăm și ne limităm în viață, nimeni nu o poate face mai bine decât... noi înșine.

Modul nostru de gândire este cel mai mare susținător sau cel mai mare sabotor al nostru și se manifestă sub forma convingerilor noastre susținătoare și a celor limitative.

Convingerile noastre ne definesc realitatea!

Convingerile noastre stau la baza deciziilor pe care le luăm, ne ghidează acțiunile, ne filtrează experiențele și ne acordă sau ne refuză permisiunea de a acționa. Ele sunt FILTRE prin care experimentăm lumea. Mai mult, determină ceea ce percepem ca fiind posibil sau imposibil și credem fără nicio urmă de îndoială că sunt adevărate.

Convingerile noastre devin adevărul nostru absolut și de necontestat!

Înscrie-te acum la cursul

Transformarea convingerilor limitative

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii;

Te înscrii și achiți până pe 20 Septembrie 2022

780 lei

690 lei

Cursul se adresează celor care au urmat cel puțin o formare NLP Practitioner și acum își doresc o perspectivă mult mai profundă asupra lucrului cu convingerile limitative.

Când are loc cursul?

29-30 Octombrie 2022

Masterclass-ul Transformarea convingerilor limitative se desfășoară Live Online, pe platforma Zoom, sâmbătă și duminică de la 10:00 la 17:00.

Cursul este o combinație de învățare în grupexplorare individuală experienţială și aplicare personală. În cadrul cursului vei vedea demonstrații live ale tehnicilor și vei putea pune întrebări și înțelege principiile care stau la baza lor. Apoi vei lucra în perechi sau în grupuri mici pentru a explora tehnicile mai departe și a afla ce funcționează și în ce context. În cele din urmă, vei putea aplica tehnicile în cazul tău și să testezi singur rezultatele.

Înscrie-te acum la cursul

Schimbarea convingerilor limitative

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii;

Te înscrii și achiți până pe 20 Septembrie 2022

780 lei

690 lei

Ce vei învăța

Masterclass-ul Transformarea convingerilor limitative este un program avansat pentru cei care s-au familiarizat deja cu conceptele și modul de lucru ale NLP și doresc să continue să-și aprofundeze învățarea, practica și dezvoltarea interioară.

Pentru a face o schimbare reală, este nevoie să ajungem la rădăcina lucrurilor. De aceea, cursul abordează în profunzime structurile și tiparele de gândire care ne definesc convingerile, precum și modul în care le putem schimba:

mc_convingeri_limitative

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat.
Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău este rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.