Convingeri limitative

"Păsările născute într-o colivie cred că a zbura este o boală."

Alejandro Jodorowsky

convingeri

Convingerile limitative

Atunci când vine vorba de comportamentele și reacțiile prin care ne sabotăm și ne limităm în viață, nimeni nu o poate face mai bine decât... noi înșine.

Modul nostru de gândire este cel mai mare susținător sau cel mai mare sabotor al nostru și se manifestă sub forma convingerilor noastre susținătoare și a celor limitative.

Convingerile noastre ne definesc realitatea!

Convingerile noastre stau la baza deciziilor pe care le luăm, ne ghidează acțiunile, ne filtrează experiențele și ne acordă sau ne refuză permisiunea de a acționa. Ele sunt FILTRE prin care experimentăm lumea. Mai mult, determină ceea ce percepem ca fiind posibil sau imposibil și credem fără nicio urmă de îndoială că sunt adevărate.

Convingerile noastre devin adevărul nostru absolut și de necontestat!

Beneficiile cursului

Obiectivele noastre

Cursul își propune să atingă mai multe obiective cheie care să-ți permită să te eliberezi de limitările autoimpuse și să adopți o mentalitate de creștere și împuternicire.

Agenda cursului

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3

Ce vei învăța

Masterclass-ul Transformarea convingerilor limitative este un program avansat pentru cei care s-au familiarizat deja cu conceptele și modul de lucru ale NLP și doresc să continue să-și aprofundeze învățarea, practica și dezvoltarea interioară.

Pentru a face o schimbare reală, este nevoie să ajungem la rădăcina lucrurilor. De aceea, cursul abordează în profunzime structurile și tiparele de gândire care ne definesc convingerile, precum și modul în care le putem schimba:

mc_convingeri_limitative

Înscrie-te acum

Fă primul pas spre deblocarea potențialului tău!

Odată înscris, te vom contacta telefonic în termen de 24 de ore pentru o discuție de 15 minute pentru a clarifica orice nelămurire și pentru a stabili detaliile înscrierii tale.

Alege oferta potrivită

* Achitare integrală:

870 lei

** Achitare în 2 rate:

480 lei / rata

* Plata integrală se face cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului !

** Prima rată se achită la înscriere, urmând ca celelalte rate să fie achitate cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului!

*** Locul la curs este rezervat și garantat doar în momentul achitării avansului sau a cursului integral.

Credințele limitative sunt ca niște lanțuri invizibile care ne limitează progresul, ne diminuează aspirațiile și ne împiedică realizările. Prin lentila NLP, iluminăm calea spre eliberare. Înscrie-te la curs și obține informații despre conexiunile complicate dintre limbaj, gânduri și comportament, deslușind originile convingerilor tale limitative.

Accesează tehnicile NLP - o știință care îți dă puterea de a recadra percepțiile, de a contesta presupunerile și de a-ți rescrie dialogul intern. Prin exerciții imersive și instrumente practice, înveți cum să identifici aceste convingeri, să le înțelegeți impactul și, cel mai important, să le înlocuiești cu alternative care îți dau putere.

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat

Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău este rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 24 de ore pentru o discuție de 15 min în care vom clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.

×