Despre

Descoperă Minemotions

Minemotions a apărut ca o necesitate a aprofundării legăturii bidirecționale între minte, emoții și corp, oferind programe pentru conștientizarea acestui interschimb, de formare și de transformare a abilităților native și de reprogramare a minții, pentru a obține maximum de performanță și pentru a transforma viața.

NLP-ul ajută la o percepție mai puternică și diferențiată a trăirii stărilor interioare. Sentimentele și modelele de comportament nedorite sunt modificate în armonie cu valorile și cu nevoile personale, cu focus pe rezultate. Metodele de coaching pot fi folosite pentru o mare varietate de probleme - de la tratarea unei afecțiuni fizice la modificarea unui comportament nedorit sau la echilibrarea emoțională, de la blocaje punctuale ce ne împiedică să avansăm în business sau în viața personală, la transformarea minții într-un adevărat aliat și găsirea de soluții creative pentru dezvoltare laterală.

Fondatorul Minemotions

Mihai Vasilescu este fondator @Minemotions, Master Trainer of  NLP, Performance Coach, formator și terapeut și are o experiență de peste 10 ani ca trainer. Acesta este omul care le-a demonstrat tuturor cursanților și clienților care i-au trecut pragul că labirintul minții umane este ușor de parcurs, odată ce îți descoperi harta personală. Odată ce le transmite ABC-ul cunoașterii oamenilor aflați în nevoie, aceștia prind aripi și realizează că taina eliberării de propriile presiuni era adânc încastrată deja în inconștient.

Mihai lucrează cu o multitudine de tehnici, printre care tehnici de facilitare vizuală, NLP, coaching, hipnoză, Rapid Transformational Therapy® (RTT®) și Time Line Therapy® și preferă să se adreseze unui număr limitat de participanți la fiecare curs susținut, tocmai pentru a putea să le insufle acestora nu doar cheile cunoașterii, ci și marile taine ale funcționării psihicului uman, în scopul de a clădi o fundație indestructibilă în mintea fiecăruia, peste care să se poată construi orice “hartă”, iar aceasta să se mențină întreaga viață, nu doar temporar.

Cursurile Minemotions

Cursurile Minemotions se adresează atât celor care vor să lucreze cu mintea, cu emoțiile și cu comportamentele lor, cât și celor care vor să-și deblocheze barierele autoimpuse. Vârsta cursanților sau domeniul de activitate al acestora este irelevant, contează doar misiunea și motivația din spatele unei asemenea alegeri. De aceea, programele de instruire sunt adaptate oricui vrea să crească, să se dezvolte și să profite la maximum de sine. Misiunea noastră este să îți oferim mijloacele necesare pentru a te putea dezvolta continuu, astfel încât să îți poți împlini potențialul maxim.

Oamenii recomandă Minemotions

Află de ce ne apreciază cursanții și clienții noștri

Echipă profesionistă de specialiști și mentori pasionați de ceea ce fac.

Minemotions a fost cea mai bună alegere a mea pentru avansarea în carieră. Tutorii lor sunt pregătiți, răbdători și profesioniști atunci când au de-a face cu studenții.
testimonial-avata-02
Maria Anastase
/ Specialist IT

Calitate înaltă a cursurilor și materialelor livrate

Echipa Minemotions lucrează susținut pentru a asigura o calitate înaltă a cursurilor și materialelor livrate. Acestea reflectă o investigație științifică a metodelor eficiente care trebuie adoptate pentru cursanții de orice nivel.
Andrei Meltez
/ Specialist HR

Nivel ridicat de eficiență și metode de predare științifice

Nivel ridicat de eficiență și metode de predare științifice, bine documentate și corect structurate pentru deprinderea lor cu ușurință. Sunt liberă să învăț în ritmul meu și să-mi urmez propriul program.
Mina Moldovan
/ Brand Manager

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa de e-mail pentru a te înregistra la newsletterul nostru.

×