Filosofie

Strateg de Transformare Comportamentală

Sunt Mihai Vasilescu, Strateg de transformare comportamentală, Master Trainer NLP, Terapeut și Performance coach, pasionat de deblocarea potențialului uman.

Prin angajamentul meu față de învățarea continuă și autoperfecționare, îmi propun să împuternicesc oamenii să-și descopere întregul potețial neexploatat, să-și amplifice creșterea personală și profesională și să ducă o viață împlinită și plină de scop și sens.

În calitate de fondator al @Minemotions, mă angajez să îmi împărtășesc experiența și cunoștințele, îndrumându-i pe oameni în călătoriile lor transformatoare. Abordarea mea este una holistică și include instrumente din comunicare, dezvoltare personală, coaching și psihologie, creând o metodă unică de lucru care s-a dovedit a fi un catalizator pentru schimbări de durată și creștere personală.

Mihai Vasilescu

Misiunea mea

Misiunea mea este pe cât de simplă, pe atât de profundă – deblocarea potențialului uman. Credința mea nezdruncinată este că fiecare om este unic și are un potențial neexploatat care, cu îndrumarea și sprijinul potrivite, poate fi deblocat și accesat și odată valorificat, poate propulsa oamenii către viața de succes pe care și-o doresc.

Călătoria mea este una de împuternicire – Prin împuternicirea clienților mei de a transcende limitările autoimpuse, de a se reconecta cu puterea lor interioară, de a-și accesa autenticitatea lor și de a-și manifesta visurile cu o convingere de nezdruncinat, aceștia devin agenți de schimbare pozitivă atât în viața lor cât în comunitățile lor și nu numai. Prin transformarea și creșterea lor personală, îmi imaginez un efect de bulgăre de zăpadă de compasiune, empatie și acțiune inspirată.

Viziunea mea este de a crea o lume în care indivizii sunt echipați cu abilitățile, mentalitatea și instrumentele pentru a-și proiecta propriile destine. Îmi imaginez o lume de oameni împuterniciți, care radiază autenticitate, rezistență și influență pozitivă. Prin aprinderea scânteii creșterii personale și profesionale, aspir să contribui la un efect de undă al schimbării pozitive care se extinde asupra familiilor, locurilor de muncă și societății în ansamblu.

Viziunea mea

Valorile mele

Pasiune: Pasiunea mea este forța motrice din spatele a tot ceea ce fac. Este energia care alimentează angajamentul meu față de creșterea personală și profesională, de învățare continuă și de a-i ajuta pe alții să-și deblocheze întregul potențial.

Împuternicire: Cred în potențialul neexploatat al fiecăruia și mă străduiesc să împuternicesc fiecare persoană cu care lucrez să preia conducerea călătoriei sale de creștere, să facă alegeri în cunoștință de cauză și să creeze schimbări de durată.

Autenticitate: Consider că autenticitatea este unul dintre elementele de bază ale unei vieți împlinite și pline de sens, stimulând un sentiment de acceptare de sine și conexiune autentică.

Integritate: Angajamentul meu față de practicile etice și onestitate mă asigură că oamenbii cu care lucrez primesc îndrumări care sunt transparente, de încredere și aliniate cu interesele și nevoile lor.

Empatie: Înțeleg procesul și provocările cu care se pot confrunta oamenii și abordez călătoria lor cu compasiune și empatie, creând un mediu sigur și de sprijin pentru creșterea lor.
Excelență: Sunt dedicat furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate, perfecționându-mi continuu abilitățile pentru a oferi experiențe transformatoare.

Colaborare: Recunosc puterea colaborării și a parteneriatului. În calitate de ghid, lucrez alături de oameni pentru a-i însoți pentru o bucată de drum în călătoria lor de transformare și creștere personală și profesională.

Impact: Îmi măsor succesul prin creșterea și transformarea oamenilor cu care lucrez. De aceea, scopul meu este de a lăsa un impact pozitiv și de durată asupra vieților oamenilor, ajutându-i să-și atingă obiectivele și aspirațiile.

×