Find Your Drive

“Putem schimba lumea doar în măsura în care ne putem schimba pe noi înșine. Ne putem schimba pe noi înșine doar în măsura în care devenim conștienți de certitudinile noastre greșite.”

Dr. Robert Anthony

Pentru a fi mai eficienți în tot ceea ce facem, pentru a ne crește performanța și, implicit, pentru a avea succes în viață, atât pe plan personal cât și profesional, avem nevoie de un impuls personal și de acțiune. Avem nevoie să depășim barierele și să continuăm să mergem înainte.

Succesul necesită motivație personală. Motivația este ceea ce ne determină să ne atingem obiectivele și, ca urmare, să ne simțim împliniți și mulțumiți de calitatea generală a vieții noastre.

Find Your Drive este menit să servească drept o schiță foarte scurtă și simplificată a unui model bazat pe conștiință, care evidențiază dezvoltarea noastră umană și psihologia valorilor. Este conceput pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la ceea ce ne motivează sau ne demotivează precum și cum putem să creștem și să menținem nivelul de motivație, pentru a realiza ceea ce ne propunem.

Beneficiile cursului

Obiectivele noastre

Imaginează-ți o viață în care ești profund conectat la focul tău interior, care te împinge să depășești obstacolele și să atingi noi înălțimi. În cadrul vurdului "Find your drive", vom pătrunde în profunzimea motivațiri tale, îți vom ilumina calea de urmat și îți vom alimenta spiritul cu determinarea de a-ți crea o viață plină de împlinire și scop.

Agenda cursului

Ziua 1
17 Octombrie 2023

Nevoi și valori

  • Valori vs. Nevoi
  • Cele 6 nevoi umane fundamentale

Ziua 2
24 Octombrie 2023

Nevoi și valori

  • Valori vs. Nevoi
  • Cele 6 nevoi umane fundamentale

Ziua 3
31 Octombrie 2023

Transformare și motivație

  • Core Transformation Process
  • Valori și motivație

Nevoile noastre ne conduc, ele ne creează gândurile, credințele, obiceiurile și reacțiile fizice. Când eram copii mici, trebuia ca toate nevoile noastre să ne fie împlinite de o altă persoană, dar, pe măsură ce am început să creștem, dacă nu ni se dădea puterea și responsabilitatea de a începe să ne satisfacem propriile nevoi intrinseci, deveneam slabi și credeam că, pentru a fi importanți, altcineva sau altceva trebuie să le satisfacă pentru noi.

Valorile sunt alegeri conștiente sau inconștiente de a acționa într-un anumit mod anume pentru a ne satisface propriile nevoi. Valorile ne creează motivația înainte de a face ceva, dar ne determină și comportamentul, pe baza a ceea ce suntem motivați să facem și a ceea ce facem în timpul nostru sau cu timpul nostru.

În fiecare zi luăm decizii și acționăm în viața noastră pe baza a ceea ce credem, simțim și considerăm că este cel mai important. Mai exact pe baza nevoilor și a valorilor noastre. Dincolo de ierarhia nevoilor identificată de Maslow, nevoile noastre se modifică și se actualizează constant. Cu toate acestea, însă, întotdeauna vor rămâne cateva nevoi care vor fi fundamental importante pentru noi.

Plecând de la Ierarhia Nevoilor a lui Maslow și de la diverse studii din NLP și psihologie, Anthony Robbins a identificat 6 nevoi umane, șase nevoi psihologice fundamentalepe care fiecare dintre noi căutăm constant să ni le împlinim la nivel inconștient.

Indiferent de eforturile noastre de voință, nu putem crea și nu putem manifesta nimic din ce se situează deasupra imaginii noastre de sine sau la un nivel de conștiință superior. Pentru a ne putea schimba percepția asupra realității, avem nevoie să ne extindem propriul nivel de conștiință, să evoluăm prin reevaluarea credințelor, valorilor, idealurilor, presupozițiilor, scopurilor, speranțelor, nevoilor și a modalităților noastre de apărare.

Richard Barrett, inspirat de Ierarhia nevoilor a lui Abraham Maslow, a creat un model ce identifică cele șapte domenii care cuprind motivațiile umane și care descrie Cele 7 etape ale evoluției conștiinței umane. Astfel, noi operăm pe anumite niveluri de conștiință și evoluăm pe trepte de dezvoltare psihologică.

Core Transformation este un proces de transformare personală de referință în domeniul NLP-ului, dezvoltat de către Connirae Andreas. Core Transformation funcționează din interior spre exterior și se bazează pe o serie de exerciții simple, pas cu pas, care ne permit să schimbăm comportamentele, sentimentele și reacțiilor nedorite ușor.

Tehnica permite să ne conectăm la sinele autentic (CORE Self), să trăim un sentiment continuu de bunăstare și să experimentăm cinci stări de conștiință puternic transformatoare, numite stări esențiale (CORE States): starea de prezență (being), liniște interioară (inner peace), iubire necondiționată (love), starea de bine (OKness) și starea de unicitate (oneness).

Motivația depinde de context sau de situație și este un lucru foarte personal. Ceea ce motivează o persoană poate să nu motiveze pe altcineva.

Motivația nu se regăsește în ceea ce faci, ci în de ce faci asta. Avem nevoie să ne descoperim propriul de ce. Valorile noastre –acestea sunt cele care ne motivează în cele din urmă și pentru asta avem nevoie să ni le aliniem cu obiectivul. Valorile noastre sunt menținute la nivel inconștient –așa că, dacă nu trecem prin procesul de elicitare și ierarhizare a valorilor, este puțin probabil să știm care sunt ele cu adevărat.

Ce vei obține

Înscrie-te acum

Fă primul pas spre deblocarea potențialului tău!

Odată înscris, te vom contacta telefonic în termen de 24 de ore pentru o discuție de 15 minute pentru a clarifica orice nelămurire și pentru a stabili detaliile înscrierii tale.

Alege oferta potrivită

* Achitare integrală:

870 lei

** Achitare în 2 rate:

480 lei / rata

* Plata integrală se face cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului !

** Prima rată se achită la înscriere, urmând ca celelalte rate să fie achitate cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului!

*** Locul la curs este rezervat și garantat doar în momentul achitării avansului sau a cursului integral.

Închide capitolul incertitudinii și deschide ușa către un viitor plin de scop și pasiune. Cursul nostru "Găsește-ți motivația" este poarta ta de acces către autodescoperire și o motivație reînnoită. Nu mai lăsa să-ți scape niciun moment - îmbrățișează călătoria către un tu mai motivat, mai concentrat și mai împlinit.

Ești gata să-ți reaprinzi focul? Înscrie-te acum și pornește pe calea transformatoare pentru a-ți descoperi adevărata motivație și pentru a-ți atinge obiectivele cu o determinare de nezdruncinat. Viitorul tău mai luminos începe cu un singur clic decisiv. Alătură-te astăzi!

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat

Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău este rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 24 de ore pentru o discuție de 15 min în care vom clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.

×