Garanție si politica de returnare a banilor

Garanție și politica de returnare a banilor

Cuprins
Promisiunea noastră

Dorim să fiți mulțumiți și răsplătiți din plin cu fiecare investiție pe care o faceți cu noi.

Cursurile noastre, Trainingurile de NLP, precum și tehnicile și instrumentele NLP folosite, tehnicile de Coaching, Tile Line Therapy® (TLT), Hipnoză și Rapid Transformational Therapy® (RTT®) sunt garantate în totalitate.

Dacă nu sunteți complet mulțumit de comanda dvs., luați legătura cu echipa noastră în termen de 3 zile de la achiziție.

Garanția noastră

DREPTUL CUMPĂRĂTORULUI DE A ANULA: Garanția noastră este simplă… Satisfacția dvs. completă este scopul nostru. Aveți la dispoziție trei (3) zile de la data la care vă înscrieți la cursuri pentru a vă anula acordul și pentru a vi se rambursa 100% din depozit.

Ulterior, există o taxă de anulare nerambursabilă de 50% din prețul de formare înregistrat.

Odată ce antrenamentul a început, dacă în orice moment înainte de încheierea instruirii dvs., sunteți nemulțumit de program, pur și simplu întâlniți-vă cu un reprezentant Minemotions pentru a discuta despre nemulțumirea dvs. și dacă nu putem rezolva problema, vă vom rambursa întreaga taxă de înscriere mai puțin taxa de anulare nerambursabilă. Toate materialele primite la curs trebuie returnate către Minemotions pentru a fi eligibil/ă pentru rambursare.

Înscrierile la cursuri sunt valabile un (1) an de la data achiziției. Dacă nu puteți participa la datele și locația specifice pentru cursul la care v-ați înscris, puteți participa la același curs la o dată ulterioară, într-o perioadă de 1 an de la data înregistrării inițiale. Dacă nu puteți participa la același curs de formare în această perioadă de 1 an, nu vi se va rambursa plata. Acest lucru se aplică tuturor cursurilor și trainingurilor oferite de Minemotions.

Politica de neprezentare

Cursanții care nici nu participă și nici nu își anulează înscrierea la un anumit curs sunt considerați „No Show” și nu au dreptul la vreo rambursare a taxei de înscriere. Studenții își pot restabili și transfera înscrierea în altă locație și oră pentru o taxă de reintegrare de 50% din taxa de înscriere inițială. Reintegrarea trebuie să fie procesată în termen de 6 luni de la data inițială a înscrierii.

Toate informațiile pot fi modificate.

Politica de certificare IANLP și ARONLP

Pentru a vă califica pentru certificare, trebuie să fiți prezent la întreaga formare. La finalizarea instruirii, cursanții vor avea de susținut un examen din două prome – una practică și una teoretică – testul de certificare NLP.

Garanția noastră pentru traininguri majore

Garanția noastră este simplă… Satisfacția dvs. completă este scopul nostru. Aveți la dispoziție trei (3) zile de la data la care vă înscrieți la cursuri pentru a vă anula acordul și pentru a vi se rambursa 100% din depozit.

Ulterior, există o taxă de anulare nerambursabilă de 50% din prețul de formare înregistrat PER SESIUNE DE ANTRENAMENT.

Odată ce antrenamentul a început, dacă în orice moment înainte de încheierea sesiunii dvs., sunteți nemulțumit/ă de program, vă veți întâlni cu trainerul pentru a discuta despre nemulțumirea dvs. și dacă nu reușim să rezolvăm problema, vă vom oferi o restituire.

Rambursarea va fi calculată în funcție de suma plătită pentru formare, mai puțin taxa de anulare nerambursabilă, iar soldul rămas va fi calculat proporțional în funcție de orele efective de formare la care a participat. La întâlnirea cu coachul/trainerul, trebuie să articulați motivele nemulțumirii dvs. și să oferiți trainerului dvs. o oportunitate rezonabilă de a rezolva problema.

Dacă nu se poate ajunge la o rezoluție reciproc acceptabilă, vă vom oferi o rambursare. Rambursarea va fi calculată în funcție de suma plătită pentru formare, mai puțin taxa de anulare nerambursabilă, iar soldul rămas va fi calculat proporțional în funcție de orele efective de formare la care a participat.

La întâlnirea dvs. cu trainerul dvs. trebuie să prezentați motivele nemulțumirii dvs. și să oferiți trainerului dvs. o oportunitate rezonabilă de a rezolva problema. Dacă nu se poate ajunge la o rezoluție reciproc acceptabilă, vă vom oferi rambursarea menționată în acest paragraf.

Această garanție este disponibilă numai în timpul sesiunii de formare pentru orice participant plătit integral care se află încă în perioada de înscriere de 1 an de la data inițială de înregistrare. Dacă se acordă o rambursare, toate materialele de curs trebuie returnate antrenorului înainte de a părăsi sesiunea de formare.

Dacă un student este considerat inapt să participe la un curs de formare de către un reprezentant și/sau un membru al personalului Minemotions, i se va oferi o rambursare.

Rambursarea va fi calculată în funcție de suma plătită pentru formare, mai puțin taxa de anulare nerambursabilă, iar soldul rămas va fi calculat proporțional în funcție de orele efective de formare la care a participat. Cursantul va trebui să părăsească cursul imediat. Nu vor fi puse întrebări, iar reprezentanții și/sau personalul Minemotions vor lua hotărârea.

Acest document a fost actualizat ultima dată la 1 august 2023.
×