Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Ce este NLP și cum mă poate ajuta?

NLP înseamnă Programare Neuro-Lingvistică, o abordare puternică pentru înțelegerea comportamentului uman, a comunicării și a dezvoltării personale și profesionale. Este o modalitate de a schimba gândurile și comportamentele cuiva pentru a ajuta la creșterea încrederii în sine, a stimei de sine, pentru obținerea rezultatelor dorite, pentru a îmbunătăți comunicarea și pentru a avea relații autentice. Poate reduce anxietatea și poate îmbunătăți starea generală de bine.

Este necesară experiența anterioară în NLP sau psihologie pentru a urma cursul NLP Practitioner?

Nu, nu este necesară experiența anterioară. Trainingul nostru pentru practicieni NLP este conceput atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați.

Ce mă pot aștepta să învăț în timpul instruirii pentru NLP Practitioner?

În timpul instruirii, veți învăța tehnici NLP pentru comunicare eficientă, stabilire de obiective, construirea de relații, gestionarea emoțiilor și facilitarea schimbării personale și profesionale. Pentru mai multe informații, vezi paginile din secțiunea Training-uri NLP.

Este necesară experiența anterioară în NLP sau psihologie pentru a urma cursul Master NLP Practitioner?

Formarea Master NLP este o experiență intensivă și transformatoare, în cadrul căreia îți vei dezvolta abilitățile necesare pentru a deveni un Practician NLP excepțional. Trainingul se bazează pe cunoștințele, modelele și tehnicile NLP învățate în timpul trainingului NLP Practitioner și este obligatoriu să fii certificat ca NLP Practitioner.

Dacă nu ai făcut încă această formare, o poți accesa aici: NLP Practitioner București sau NLP Practitioner Brașov.

Am nevoie de experiență anterioară în NLP pentru a mă înscrie la cursul NLP Trainer’s Training?

Formarea NLP Trainer’s Training este o experiență intensivă și transformatoare, în cadrul căreia îți vei dezvolta abilitățile necesare pentru a deveni un Trainer NLP excepțional. Trainingul se bazează pe cunoștințele, modelele și tehnicile NLP învățate în timpul trainingurilor NLP Practitioner și Master NLP și este obligatoriu să fii certificat ca NLP Practitioner și Master NLP Practitioner.

Dacă nu ai făcut încă aceste două formări, le poți accesa aici: NLP Practitioner București sau NLP Practitioner Brașov și Master NLP Practitioner.

Cui se adresează acest cursul NLP Trainer’s Training?

Acest curs este ideal pentru persoanele care aspiră să devină traineri NLP, coachi, educatori sau pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și leadership.

Cum îmi va îmbunătăți cursul NLP Trainer’s Training abilitățile de formare și de coaching?

Cursul este conceput pentru a dota participanții cu tehnici avansate de NLP, abilități de comunicare eficientă, metodologii de coaching și mentoring și strategii de predare care să le îmbunătățească abilitățile de formatori și facilitatori.

Pot să devin trainer NLP certificat după finalizarea cursului NLP Trainer's Training?

Da, finalizarea cu succes a programului NLP Trainer’s Training duce la certificarea ca NLP Trainer, validând expertiza ta în domeniul trainingului și al principiilor NLP. Pentru a te califica pentru certificare, trebuie să fii prezent la cel puțin 90% din cursul de formare și certificare NLT Trainer’s Training și cursul să fie achitat în totalitate.

Cine va conduce formarea pentru cursurile NLP?

Trainerul pentru aceste traininguri va fi Mihai Vasilescu. În calitate de fondator al @Minemotions, Mihai se angajează să-și împărtășească experiența și cunoștințele, îndrumând practicanții și formatorii NLP aspiranți în călătoriile lor transformatoare. Pentru mai multe informații despre trainer, vezi secțiunea Trainer.

Sunt cursurile NLP acreditate și recunoscute?

Da, training-urile NLP au o dublă acreditare și recunoaștere, atât de către Asociația Română pentru Programare Neuro Lingvistică (ARONLP), cât și de către Asociația Internațională pentru Programare Neuro-Lingvistică (IANLP), asigurând calitatea și credibilitatea certificării.

Ce certificare voi primi la finalizarea cursului?

În funcție de programul pe care îl urmezi, la finalizarea cu succes a programului vei primi o dublă certificare care te va recunoaște ca NLP Practitioner, Master NLP Practitioner sau NLP Trainer.

Cât timp durează cursurile de NLP?

Durata fiecărui curs este de 7 luni, fiind împărțit pe 7 module de un weekend fiecare (vineri – 16:00-20:00, sâmbătă și duminică – 09:00-18:00), cumulând un total de 21 zile (130 ore de formareși 17 ore de supervizare).

Cum se desfășoară cursurile de NLP (live, online sau hibrid)?

Formarea este oferită doar în format live. În timpul sesiunilor de formare practică, vei pune în practică tehnici interactive, exerciții experiențiale și simulări din viața reală, sub îndrumarea trainerului NLP. Vei dobândi cunoștințe valoroase despre excelența în comunicare, inteligența emoțională și arta de a-i influența pe ceilalți în mod pozitiv.

Ce metodologii de predare sunt utilizate în timpul cursului?

Cursul utilizează o varietate de metode de predare, inclusiv tehnici interactive, demonstrații live, exerciții practice, jocuri de rol, feedback-uri constructive, autoevaluare, studii de caz și învățare de la ceilalți participanți.

Ce fel de sprijin continuu voi primi după finalizarea cursului?

În urma finalizării cursului vei primi acces la comunitatea de absolvenți, resurse suplimentare, webinarii și oportunități de învățare continuă precum și networking.

Voi avea ocazia să practic și să aplic tehnici NLP în timpul cursului?

Da, exercițiile practice, simulările din viața reală și interacțiunile între colegi sunt integrate în curs pentru a ne asigura că participanții pot aplica tehnicile NLP și pot dobândi experiență practică.

Pot folosi tehnici NLP în diverse domenii ale vieții mele, inclusiv în carieră?

Absolut! Tehnicile NLP pot fi aplicate în toate aspectele vieții personale și profesionale, inclusiv avansarea în carieră, leadership, relații și creștere personală.

Cum mă pot înscrie la cursul NLP și îmi pot asigura locul?

Te poți înscrie cu ușurință vizitând paginile training-ului și completând formularul de contact, trimițându-ne un email la inscrieri@minemotions.com – oricum vă vom contacta în mai puțin de 24 al nostru – sau sunându-ne la 0741 772 885.

Pot achiziționa doar anumite module sau este obligatoriu să particip la întregul curs?

Nu este posibil să achiziționezi doar un anumit modul. Cursul este conceput ca un întreg și este necesar să participi la fiecare modul în parte. Chiar dacă nu poți fi live cu noi la unul dintre ele, este foarte important ca înainte de începerea următorului modul, cel pe care l-ai ratat, să iei legătura cu noi pentru a stabili cea mai bună modalitate de a recupera informația pierdută.

Ce se întâmplă dacă mă înscriu la curs și nu prezint?

Cursanții care nu se prezintă fără să anunțe sau nu își anulează înscrierea la un anumit curs sunt considerați „No Show” și nu au dreptul la nicio rambursare a taxei de înscriere. Studenții își pot restabili și transfera înscrierea în altă locație și oră pentru o taxă de reintegrare de 50% din taxa de înscriere inițială. Reintegrarea trebuie să fie procesată în termen de 12 luni de la data inițială a înscrierii.

Există o politică de rambursare în cazul în care nu pot participa la curs după înscriere?

Cursanții care nu se prezintă la curs și nu anunță sau nu își anulează înscrierea la un anumit curs, își pierd dreptul de a mai participa și nu au dreptul la rambursarea taxei de înscriere. Cursanții au posibilitatea de a se reînscrie și de a-și transfera înscrierea într-o altă locație sau la un curs ulterior, în schimbul unei taxe de reînscriere de 50% din taxa de înscriere inițială. Reînscrierea trebuie să se facă în termen de 7 luni de la data inițială a înscrierii.

Pentru detalii complete despre garanția noastră de rambursare a banilor, vă rugăm să consultați Garanție și politica de returnare a banilor.

Pot să anulez participarea la cursul NLP?

Cursanții au la dispoziție trei (3) zile de la data achiziționării pentru a anula înscrierea și pentru a li se rambursa 100% taxa de înscriere. Ulterior, există o taxă de anulare nerambursabilă de 50% pentru fiecare sesiune de formare. Odată începută formarea, dacă, în orice moment înainte de încheierea acesteia, nu ești mulțumit de program, ne poți contacta pentru a discuta despre nemulțumirea ta și, dacă nu reușim să rezolvăm problema, îți vom rambursa taxă de înscriere, mai puțin taxa de anulare nerambursabilă. Toate materialele, inclusiv manualul de instruire, primite la instruire trebuie returnate la Minemotions pentru a fi eligibile pentru rambursare.

Cursanții au posibilitatea de a se reînscrie și de a-și transfera înscrierea într-o altă locație sau la un curs ulterior, în schimbul unei taxe de reînscriere de 50% din taxa de înscriere inițială. Reînscrierea trebuie să se facă în termen de 12 luni de la data inițială a înscrierii. După această perioadă cursanții vor trebui să se reînscrie și să înceapă cursul de la capăt, plătind integral valoarea acestuia.

Pentru detalii complete despre garanția noastră de rambursare a banilor, vă rugăm să consultați Garanție și politica de returnare a banilor.

Dacă mai am și alte întrebări legate de curs la care nu am găsit răspuns mai sus, pe cine ar trebui să întreb?

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, ne poți contacta la numărul de telefon 0741 772 885 sau ne puteți scrie un e-mail la adresa office@minemotions.com.

×