NLP pentru creativi

Creativitatea

Creativitatea este o abilitate esențială și integrală a fiecăruia dintre noi.

Despre creativitate se spun multe, însă se cunosc puține. Și poate cea mai greșită percepție este că o persoană fie este creativă, lucru ce se stabilește cândva în școala generală, fie nu este. Nimic mai greșit. Ca toate celelalte aptitudini, și aceasta se poate învăța, debloca și îmbunătății.

În goana noastră spre un echilibru atât de necesar în haosul vieții moderne, ne lovim tot mai des de uși închise și praguri imposibil de depășit. Acestea se prezintă cu o încăpățânare cronică sub forma gândurilor negative, a convingerilor limitative, a comportamentelor autodistructive, a obiceiurilor sabotoare sau a unei lipse de perspectivă în care ne complăcem resemnați și chinuiți, în lipsa unei soluții salvatoare. Între atâtea uși închise, lumina și bucuria vieții sunt înlocuite de întunericul resentimentelor iar viața echilibrată pe care ne-o dorim abia se mai zărește la orizont. Ne dorim o schimbare dar nu știm cum să o obținem. 

ce este creativitatea

Cine poate fi creativ?

Capacitatea creativă supremă a creierului nostru ar putea fi, în toate scopurile practice, infinită.

Deoarece cu toții rezolvăm probleme – simple, banale sau cotidiene – se presupune că toată lumea are potențial creativ. Astfel, creativitatea este o parte importantă din reușita noastră ca adulți. Fiecare lider de succes, antreprenor, artist, trainer, terapeut, om de marketing sau chiar investitor și-a folosit și creativitatea pentru a atinge excelența pe plan profesional și personal.

O gândire generalizată, însă, din cauza lipsei de cunoaștere este aceea care ne încadrează încă de mici într-una dintre cele doar două categorii necinstit de rigide: ori ești o persoană creativă ori nu ești o persoană creativă.

Creativitatea este nativă pentru unii și perfect posibilă pentru toți ceilalți prin studiu, exercițiu și motivație.

Puține lucruri în viață sunt văzute în alb și negru și ar fi chiar absurd să credem că un produs al minții noastre nu poate fi inclus în această categorie. Creativitatea este o abilitate nativă pentru unii oameni și perfect posibilă pentru toți ceilalți prin studiu, exercițiu și motivație. Astfel, creativitatea unui individ poate fi îmbunătățită prin instruire.

De aceea, nivelul la care funcționează o persoană oferă un punct de plecare pentru determinarea nivelului de lucru care ajută la dezvoltarea abilităților creative naturale ale unei persoane. Mai mult decât atât, creativitatea nu trebuie neapărat dezvoltată, ci pur și simplu accesată.

Cum devenim creativi

Ca orice valență a creierului uman, și aceasta ține de factori precum încrederea în sine, susținerea, încurajarea și ghidarea procesului creativ sub orice formă, de persoane specializate, un mediu propice, depistarea și folosirea tehnicilor potrivite pentru a debloca părți ale gândirii care se fac responsabile de ideile noi, originale, revoluționare.

Așadar, pentru cei care vor să își dezvolte creativitatea, minuni fac cursurile de dezvoltare personală, întâlnirile 1-1 cu terapeuți specializați, colaborarea cu un Performance Coach cu o vastă experienţă de lucru în industrii creative, orientat pe nevoile și provocările tale, sau cum este acest program NLP pentru Creativi - NLP @Creatives.

Înscrie-te acum la cursul NLP pentru Creativi

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.

Pentru înscriere la curs se achită un avans de 320 lei, urmând ca diferența să se achite până la începerea cursului.

Te înscrii și achiți până pe 15 Noiembrie 2022

940 lei

820 lei

NLP pentru Creativi

Oferă-ți ugrade-ul de care ai nevoie!

Creativitatea este rezultatul activităților funcțiilor intelectuale, afective și volitive, însumează alegerile conștiente și inconștiente precum și calitățile native sau dobândite. Toate aceste rotițe învârtindu-se, duc la producerea de idei, soluții sau produse noi și originale. 

Cursul NLP pentru Creativi generează efecte imediate și de durată în cadrul brandurilor sau în procesele creative. Fie că vorbim de freelanceri, de manageri, marketeri, graficieni, ilustratori, studenți, profesori sau traineri, rezultatele cursului sunt notabile. 

 Înțelegerea fundamentată a NLP-ului poate fi comparată cu accesarea unui manual de utilizare a creierului. Înarmați cu un astfel de manual pe care ni l-am fi dorit de atâtea ori dar nu l-am crezut posibil, încercarea noastră de câștigare a unei vieți încununată de satisfacții nu mai este o cauză pierdută din start. Este o călătorie ghidată și clară spre un rezultat care nu se lasă prea mult așteptat.

nlp-creativesAsset 1
nlp-creatives

Cum se desfășoară

Detalii sau idei legate de modul în care îți poți regăsi copilul interior și creativ

Cursul este o combinație de învățare între tehnicile NLP și aplicare în viața personală și profesională. În cadrul cursului vei vedea demonstrații live ale tehnicilor NLP și vei putea pune întrebări și înțelege principiile care stau la baza lor. Apoi vei lucra pentru a explora tehnicile mai departe și a afla ce funcționează și în ce context. În cele din urmă, vei putea aplica tehnicile în cazul tău.

Beneficii NLP pentru Creativi

Cursul NLP pentru Creativi este un curs intensiv de 24 ore la care vei învăța cum să recunoști și să accesezi acele procese inconștiente care îți dau acces la potențialul tău creativ. Este un ghid de creativitate pentru tot restul vieții tale și un curs plin de instrumente teoretice și practice care te ajută să îți dezvolți abilitățile creative necesare să îți atingi potențialul tău maxim.

Calendar curs NLP pentru Creativi

Live Online, platformă Zoom

Cursul are în total 8 lecții, o lecție pe săptămână. 

Miercuri, 18:00 - 20:30

2022
23 Noiembrie
Lecția 1

Puterea gândirii creative

30 Noiembrie
Lecția 2

Componentele cognitive ale creativității

7 Decembrie
Lecția 3

NLP și fluxul creativ

14 Decembrie
Lecția 4

Accesarea stării de flux

21 Decembrie
Lecția 5

Imagistică și vizualizare

2023
11 Ianuarie
Lecția 6

Strategii de creativitate

18 Ianuarie
Lecția 7

Creativitatea și gândirea laterală

25 Ianuarie
Lecția 8

Crearea unei strategii de creativitate

Înscrie-te acum la cursul NLP pentru Creativi

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.

Pentru înscriere la curs se achită un avans de 320 lei, urmând ca diferența să se achite până la începerea cursului.

Te înscrii și achiți până pe 15 Noiembrie 2022

940 lei

820 lei

Oamenii recomandă Minemotions

Află de ce ne apreciază cursanții și clienții noștri

Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine ...

Am absolvit cursurile de NLP avându-l ca trainer pe Mihai Vasilescu. Mă felicit că l-am ales pe el! Are multă disciplină în predare, este foarte organizat, posedă cunoștințe esențiale pentru dezvoltare. Știe să fie și prieten și profesor, își respectă cursanții. Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine, dacă vrei să te cunoști mai bine, dacă vrei să evoluezi în plan personal, profesional și social, nu rata cursurile predate de Mihai!
WhatsApp Image 2022-06-20 at 10.45.03 AM
Silvia Grigore
/ Scriitoare

Viziunea personală asupra, vieții și a ființei umane, mi s-a schimbat într-un mod profund și înălțător!

Mulțumesc, Mihai Vasilescu pentru minunata călătorie în arta NLP-ului! Darul minunat pe care îl deții de a împărtăși din cunoștințele și valorile tale m-au făcut să continui acest drum alături de tine! Ai creat un cadru excelent pentru noi, cursanții! Un cadru blând, empatic, valoros și susținător! Ne-ai oferit aripi! Și iți mulțumesc! Sunt recunoscătoare! Oricând aș participa cu toata deschiderea la un curs realizat de către tine! Îţi doresc să aduci multă bucurie și claritate în viețile oamenilor!
229340880_1768161786717510_7973920673463881104_n
Camelia Păun
/ Psihoterapeut

E interesant să vezi cât de înrădăcinate sunt unele convingeri și valori și cum iți creionează viața

Frumusețea NLP vine din faptul că sunt sintetizate un set concis de concepte și idei cu cele mai bune practici de dezvoltare personală și profesională. Am reușit să înțeleg mai profund cum funcționez, cum îmi pot schimba starea, care este puterea creatoare a cuvintelor și cum să îmi elimin blocajele mentale. Pentru astfel de momente nu pot decât să fiu recunoscătoare!
ana_lupu
Ana-Maria Lupu
/ Profesor învățământ primar

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat.
Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău este rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.