NLP Practitioner

Programarea Neuro Lingvistică

Îți oferă instrumentele și tehnicile care te ajută să crești și să construiești durabil

Programarea Neuro Lingvistică este un sistem complet și unic ce a preluat și adaptat elemente din cibernetică, gramatică transformațională, psihologie, psihoterapie Gestalt și hipnoză Ericksoniană, în scopul îmbunătățirii vieții și a atingerii pragurilor dorite de dezvoltare fizică, mentală și emoțională, fiind axat pe găsirea soluției problemelor, nu pe cauzalitate.

NLP este știința care acoperă trei dintre cele mai importante componente implicate în stabilirea și definirea experienței umane: neuro, care se referă la modul în care procesăm gândurile în mintea noastră, lingvistica, cea care determină cum comunicăm și relaționăm cu noi înșine, precum și cu alte persoane și programarea, care se referă la tiparele comportamentale învățate prin experiență.

Coaching transformational

Cui se adresează

Se adresează atât persoanelor care vor să își limiteze stresul și epuizarea, celor care caută satisfacția și succesul profesional, persoanelor care doresc să își echilibreze balanța dintre viața profesională și cea personală, celor care vor să își îmbunătățească abilitățile de colaborare, cooperare și comunicare, dar și celor care caută o dezvoltare personală generalistă, axată pe creștere, perfecționare și atingere a potențialului maxim.

Acest program este perfect pentru oricine ar dori să învețe CUM să devină mai conștient de sine, să-și dezvolte inteligența emoțională, să aibă relații mai bune și să-și schimbe obiceiurile de personalitate.

NLP Practitioner

Brașov, 6-8 Octombrie 2023

O călătorie transformatoare de 21 zile (7 module) pentru a te ajuta să evoluezi în direcția pe care ți-o dorești și să îți îmbunătățești viața.

Ce vei învăța la cursul NLP Practitioner

Devino capabil să recunoști noi oportunități pentru a-ți promova creșterea personală, astfel încât să îți accesezi instantaneu stările interioare necesare oricând ai nevoie de ele și să-ți crești nivelul de motivație prin rezolvarea conflictelor interioare

Machine learning,Fog calculations, artificial intelligence, ai, deep learning blockchain neural network concept. Brain made with shining wireframe net graphic abstract background 3d render

Structura minții

Creierul nostru este ca un supercalculator gigantic care controlează și determină tot ceea ce facem. Prelucrează informațiile pe care le primește de la simțuri și corp și trimite mesaje înapoi către corp. Creierul însă poate face mult mai mult decât poate o mașină: oamenii gândesc și experimentează emoții cu ajutorul creierului și este rădăcina inteligenței umane.

De aceea NLP Practitioner este instrumentul potrivit ca să preiei controlul deplin asupra puterii minții, emoțiilor și comportamentelor tale.

NLP Practitioner

București, 10-12 Martie 2023

O călătorie transformatoare de 21 zile (7 module) pentru a te ajuta să evoluezi în direcția pe care ți-o dorești și să îți îmbunătățești viața.

Beneficii curs NLP

Cursul NLP Practitioner este un manual pentru creierul tău. Este un curs de formare de 21 zile care te învață cum să recunoști procesele inconștiente pe care știi să le schimbi acolo unde este necesar. Este un manual pentru tot restul vieții. Este un program plin de instrumente practice care te ajută să îți dezvolți abilitățile necesare să îți atingi potențialul tău maxim.

Cursul NLP Practitioner îți oferă perspective clare, tehnici și abilități pentru a atinge obiectivele de mai sus, precum și alte obiective. Instruirea este practică și oferă rezultate imediate.

Oamenii recomandă Minemotions

Află de ce ne apreciază cursanții și clienții noștri

Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine ...

Am absolvit cursurile de NLP avându-l ca trainer pe Mihai Vasilescu. Mă felicit că l-am ales pe el! Are multă disciplină în predare, este foarte organizat, posedă cunoștințe esențiale pentru dezvoltare. Știe să fie și prieten și profesor, își respectă cursanții. Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine, dacă vrei să te cunoști mai bine, dacă vrei să evoluezi în plan personal, profesional și social, nu rata cursurile predate de Mihai!
WhatsApp Image 2022-06-20 at 10.45.03 AM
Silvia Grigore
/ Scriitoare

Viziunea personală asupra, vieții și a ființei umane, mi s-a schimbat într-un mod profund și înălțător!

Mulțumesc, Mihai Vasilescu pentru minunata călătorie în arta NLP-ului! Darul minunat pe care îl deții de a împărtăși din cunoștințele și valorile tale m-au făcut să continui acest drum alături de tine! Ai creat un cadru excelent pentru noi, cursanții! Un cadru blând, empatic, valoros și susținător! Ne-ai oferit aripi! Și iți mulțumesc! Sunt recunoscătoare! Oricând aș participa cu toata deschiderea la un curs realizat de către tine! Îţi doresc să aduci multă bucurie și claritate în viețile oamenilor!
229340880_1768161786717510_7973920673463881104_n
Camelia Păun
/ Psihoterapeut

E interesant să vezi cât de înrădăcinate sunt unele convingeri și valori și cum iți creionează viața

Frumusețea NLP vine din faptul că sunt sintetizate un set concis de concepte și idei cu cele mai bune practici de dezvoltare personală și profesională. Am reușit să înțeleg mai profund cum funcționez, cum îmi pot schimba starea, care este puterea creatoare a cuvintelor și cum să îmi elimin blocajele mentale. Pentru astfel de momente nu pot decât să fiu recunoscătoare!
ana_lupu
Ana-Maria Lupu
/ Profesor învățământ primar

Master NLP

București, 22-24 Septembrie 2023

O călătorie transformatoare de 21 zile (7 module) pentru a te ajuta să evoluezi în direcția pe care ți-o dorești și să îți îmbunătățești viața.

×