NLP

ce_este_nlp

Ce este NLP

Programarea Neuro Lingvistică (NLP) este știința care acoperă trei dintre cele mai importante componente implicate în stabilirea și definirea experienței umane: neuro, care se referă la modul în care procesăm gândurile în mintea noastră, lingvistica, care determină cum comunicăm și relaționăm cu noi înșine precum și cu alte persoane și programarea, care se referă la tiparele comportamentale învățate prin experiență.

NLP este un sistem complet și unic ce a preluat și adaptat elemente din cibernetică, gramatică transformațională, psihologie, psihoterapie Gestalt și hipnoză Ericksoniană, în scopul îmbunătățirii vieții și a atingerii pragurilor dorite de dezvoltare fizică, mentală și emoțională, fiind axat pe găsirea soluției problemelor, nu pe cauzalitate.

0 +
Cursanți înscriși
0
Grupe finalizate
0 +
Ani de experiență

Cui se adresează NLP

NLP este studiul sistemic al comunicării umane și al modului în care oamenii își creează realitatea, precum și studiul replicării excelenței. Înțelegerea fundamentată a NLP-ului poate fi comparată cu accesarea unui „manual de funcționare a creierului”, întrucât mintea conștientă este cea care stabilește obiectivele, iar mintea inconștientă este cea care le poate atinge.

NLP-ul se adresează persoanelor care vor să își limiteze stresul și epuizarea, celor care caută satisfacția și succesul profesional, persoanelor care doresc să își găsească echilibrul dintre viața profesională și cea personală, celor care vor să își îmbunătățească abilitățile de colaborare, cooperare și comunicare și nu în ultimul rând celor care caută o dezvoltare personală personalizată, axată pe creștere, perfecționare și atingere a potențialului maxim.

NLP-ul este perfect pentru oricine ar dori să învețe CUM să devină mai conștient de sine, să-și dezvolte inteligența emoțională, să aibă relații mai bune și să-și schimbe obiceiurile de personalitate.

inner_self

Cursurile Minemotions

Gândurile noastre și felul în care ne gestionăm emoțiile sunt o parte esențială a unui stil de viață sănătos. Știința demonstrează că gândurile negative, emoțiile negative precum furia, tristețea, frica, vinovăția, rușinea și anxietatea, precum și relațiile disfuncționale afectează latura fizică și nu permit corpului să-și activeze mecanismele de autoreglare și autovindecare. În mod instinctual creierul este tentat să contureze și să scoată în evidență emoțiile negative, însă acest proces poate fi educat.

Cum se desfășoară cursurile NLP

Cursurile NLP Practitioner și Master NLP Practitioner, ambele cu o durată similară, sunt predate într-un calup de 147 de ore, desfășurate pe parcursul a 7 luni, în intervalul vineri - duminică. În fiecare dintre acestea se aprofundează câte un modul practic și teoretic, în conformitate cu standardele ARONLP (Asociația Română pentru Programare Neuro-Lingvistică ) și IANLP (Asociația Internațională pentru Programare Neuro-Lingvistică).

Cursul este o combinație de învățare în grup, explorare individuală experienţială și aplicare personală. În cadrul cursului vei vedea demonstrații live ale tehnicilor NLP și vei putea pune întrebări și înțelege principiile care stau la baza lor. Apoi vei lucra în perechi sau în grupuri mici pentru a explora tehnicile mai departe și a afla ce funcționează și în ce context. În cele din urmă, vei putea aplica tehnicile în cazul tău, în propriul business, pe plan profesional și / sau în viața personală și să testezi singur rezultatele.

Oamenii recomandă Minemotions

Află de ce ne apreciază cursanții și clienții noștri

Echipă profesionistă de specialiști și mentori pasionați de ceea ce fac.

Minemotions a fost cea mai bună alegere a mea pentru avansarea în carieră. Tutorii lor sunt pregătiți, răbdători și profesioniști atunci când au de-a face cu studenții.
testimonial-avata-02
Maria Anastase
/ Specialist IT

Calitate înaltă a cursurilor și materialelor livrate

Echipa Minemotions lucrează susținut pentru a asigura o calitate înaltă a cursurilor și materialelor livrate. Acestea reflectă o investigație științifică a metodelor eficiente care trebuie adoptate pentru cursanții de orice nivel.
testimonial-avata-04
Andrei Meltez
/ Specialist HR

Nivel ridicat de eficiență și metode de predare științifice

Nivel ridicat de eficiență și metode de predare științifice, bine documentate și corect structurate pentru deprinderea lor cu ușurință. Sunt liberă să învăț în ritmul meu și să-mi urmez propriul program.
artist-course-04
Mina Moldovan
/ Brand Manager

Înscrie-te astăzi la un cursul NLP Practitioner

Poți descoperi cheia programării minții tale pentru a obține maximum de performanță

Abonează-te la Newsletter

Introdu adresa de e-mail pentru a te înregistra la newsletterul nostru.