Povestea noastra

Deblocarea potențialului uman

Minemotions este un partener dedicat în călătoria transformării personale.

Misiunea Minemotions este de a oferi persoanelor și organizațiilor posibilitatea de a se angaja într-o călătorie transformatoare de autodescoperire, creștere și împlinire personală, pentru a-și debloca și dezvolta întregul lor potențial și pentru a duce o viață împlinită și plină de sens.

Influenteaza, Inspira, Inoveaza

Cine suntem

Influențează | Inspiră | Inovează

Suntem catalizatori pasionați ai transformării și creșterii personale și profesionale și credem în potențialul nelimitat care se află în fiecare individ. Ne mândrim cu furnizarea de experiențe personalizate de coaching și formare care inspiră, influențează, motivează și creează schimbări pozitive și de durată.

Cu pasiune și dedicare, sprijinim și ghidăm oamenii în procesul lor de transformare, împuternicindu-i să-și dezvolte întregul potențial și să ducă vieți împlinite și pline de sens. De aceea ne angajăm să oferim experiențe transformatoare care inspiră schimbări pozitive și descoperiri personale.

Povestea noastră

Vise transformate în obiective | Obiective transformate în strategii | Strategii transformate în rezultate

Minemotions a fost fondată de către Mihai Vasilescu în 2021, dintr-o viziune profundă de a modela un viitor în care oamenii sunt echipați cu instrumentele, resursele și abilitățile de care au nevoie pentru a-și debloca întregul potențial și pentru a crește personal și profesional.

Pornind de la experiențele personale și o înțelegere profundă a puterii NLP-ului și coaching-ului, ne-am imaginat un loc în care oamenii învață să viseze din nou, în care visele sunt transformate în obiective clare, obiectivele în strategii și planuri de acțiune iar strategiile în rezultate atinse.

Povestea noastra
Coaching transformational

Ulterior, Minemotions și-a extins ofertele, introducând o gamă diversă de traininguri specializate și programe bazate pe strategii de schimbare comportamentală, adaptate pentru a răspunde nevoilor unice ale clientelei noastre în continuă expansiune. De la dezvoltarea abilităților soft până la formarea în leadership și coaching organizațional, impactul nostru s-a extins repede.

O caracteristică definitorie a Minemotions este dedicarea noastră față de inovație. Am căutat continuu să ne îmbunătățim metodologiile de formare, îmbrățișând practici de ultimă oră și încorporând cele mai recente cercetări în neuroștiințe. Acest angajament de a inova continuu ne-a asigurat că oamenii primesc cele mai eficiente și mai transformatoare experiențe.

Astăzi, Minemotions este un partener de încredere în călătoria transformatoare. Ne mândrim cu colaborările noastre cu organizații apreciate și persoane ambițioase, știind că fiecare parteneriat este o dovadă a încrederii acordate în noi.

De ce Minemotions

Minemotions este o platformă nouă și un reper certificat al excelenței și profesionalismului în lumea dinamică a cunoașterii minții, emoțiilor și comportamentelor, în care acestea funcționează în armonie, într-un raport de interschimb, generând evoluția individuală sau de grup, aplicabilă mai ales în cazul formatorilor, trainerilor, coachilor și terapeuților.

Acordăm prioritate încrederii, securității și calității experienței de învățare. Alătură-te nouă în această călătorie transformatoare și deblochează-ți întregul potențial, cu încredere și liniște.

Înscrie-te astăzi și pornește pe o nouă cale de dezvoltare personală și profesională. Împreună, putem să creăm un mediu de învățare pozitiv și sigur în care excelența prosperă.

Maiestrie

Ce ne diferențiază

Soluții personalizate
Oferim soluții personalizate de instruire și coaching care sunt concepute pentru a satisface nevoile și obiectivele unice ale fiecărui individ sau organizație. Abordarea noastră personalizată asigură clienților cel mai relevant și eficient suport.
Abordare holistică
Adoptăm o abordare holistică a formării și coaching-ului, recunoscând că transformarea personală și profesională sunt interconectate. Programele noastre abordează diverse aspecte, inclusiv leadership, comunicare, inteligență emoțională și bunăstare.
Centrare pe client

Ceea ce ne diferențiază este angajamentul nostru neclintit față de succesul clienților noștri. Prioritizăm înțelegerea provocărilor și obiectivelor lor unice pentru a dezvolta soluții personalizate care să conducă la rezultate durabile.

Suport post-implicare

Facem eforturi suplimentare, oferind asistență post-implicare clienților noștri. Dincolo de sesiunile de instruire sau coaching, oferim resurse, suport și îndrumare continuă pentru a asigura o creștere continuă.

Poveștile de succes ale clienților

Poveștile noastre de succes și feedback-ul pozitiv al clienților ne-au câștigat o reputație ca o companie de încredere și orientată spre rezultate de instruire și coaching.

Aplicație practică
Acordăm prioritate aplicației practice față de învățarea teoretică. Metodologiile noastre de instruire și coaching se concentrează pe scenarii din lumea reală, echipând clienții cu strategii acționabile pe care le pot implementa imediat.

Programele Minemotions

Suntem pasionați de a cultiva talentul, de a promova colaborarea și de a inspira schimbări pozitive. Cu o experiență bogată și o înțelegere profundă a puterii de transformare a minții, organizăm programe captivante și interactive care răspund nevoilor și industriilor diverse.

Programele Minemotions se adresează atât celor care vor să lucreze cu mintea, cu emoțiile și cu comportamentele lor, cât și celor care vor să-și depășească barierele autoimpuse. 

Pune-ți viața în mișcare

ONLINE: 16-17 Septembrie 2023

NLP Practitioner, Brașov

6-8 Octombrie 2023

NLP Practitioner, București

13-15 Octombrie 2023

NLP Trainer’s Training

29 Sept. – 1 Oct. 2023

Găsesște-ți motivația

ONLINE: 10 Octombrie 2023

NLP Master Practitioner

20-22 Octombrie 2023

×