Pune-ți viața în mișcare

Pune-ți viața în mișcare

Te-ai săturat să te simți blocat, reținut de îndoiala de sine sau nesigur de următorii tăi pași? Îți dorești o viață plină de împlinire, scop și sens? Imaginează-ți că te trezești în fiecare dimineață inspirat și entuziasmat de ziua care urmează. Imaginează-ți că ești capabil să preiei controlul asupra vieții tale, să te eliberezi de limitări și să îți valorifici întregul potențial.

Pune-ți viața în mișcare este primul pas într-o călătorie transformatoare de autodescoperire și creștere care te va ajuta să-ți construiești viața la care ai visat întotdeauna. Fie că dorești să excelezi în carieră, să cultivi relații autentice, să-ți sporești încrederea în sine sau doar să te cunoști mai bine, cursul îți va oferi instrumentele și suportul necesare pentru a face acest lucru să se întâmple.

Calea către o viață extraordinară începe cu un singur pas - decizia de a investi în tine însuți/însăți. Nu lăsa ezitarea să rețină. Profită de această oportunitate și înscrie-te astăzi la Pune-ți viața în mișcare. Împreună îți poți transformăm visele în realitate și îți poți pune viața în mișcare spre un viitor mai luminos și mai împlinit.

Cum te ajută cursul

Pe pânza vieții noastre, trecutul nostru este țesut cu momente de bucurie, provocări, triumfuri și eșecuri. Deși nu putem rescrie istoria sau schimba evenimentele care ne-au modelat, ceea ce contează cu adevărat este momentul prezent și modul în care alegem să ne construim viitorul începând chiar din acest moment. Călătoria vieții poate fi imprevizibilă, uneori chiar înfricoșătoare, iar experiențele noastre din trecut pot lăsa urme de neșters, însă noi deținem puterea de a modela pânza viitorului nostru.

Pune-ți viața în mișcare este o invitație să renunți la greutatea trecutului și să îmbrățișezi potențialul nelimitat care se află în fața ta. Îți va da putere și te va îndruma cu blândețe să recunoști că trecutul nu este decât o colecție de amintiri și lecții și că el nu îți mai dictează calea. Te va ajuta să te eliberezi de povara regretelor și a îndoielilor de sine, înțelegând că acestea nu-și mai au locul în pânza viitorului tău luminos.

Vei descoperi un proces de creștere personală și construire a rezilienței. Prin intermediul unei descoperiri profunde de sine, ți se vor dezvălui pasiunile, punctele forte și visurile, oferindu-ți o busolă care să te îndrepte spre o viață împlinită și plină de scop și sens.

Construirea unui viitor mai bun implică asumarea prezentului nostru. De-a lungul acestei călătorii transformatoare, vei afla cum ai ajuns acolo unde ești acum și ce anume te ține pe loc sau te împiedică să realizezi lucrurile pe care ți le dorești. De asemenea, vei afla cum să îți schimbi mentalitatea, să identifici ce este cu adevărat important pentru tine și să îți controlezi emoțiile și, în final, să îți creezi viața pe care vrei să o trăiești. Astfel, vei obține instrumente puternice pentru a manifesta schimbări pozitive și pentru a lua decizii conștiente și asumate, care să se alinieze cu sinele tău autentic.

Nu uita că drumul înainte nu este întotdeauna liniar, ci este unul de creștere și învățare continuă. Fiecare pas pe care îl faci pentru a-ți construi un viitor mai bun, oricât de mic ar fi el, este un act de împuternicire.

Ce obții în urma cursului

Conexiunea minte - emoții - corp

Consolidarea încrederii în sine

Managementul stresului și reziliența

Dezvoltarea conștiinței de sine

Îmbunătățirea comunicării

Îmbunătățirea relațiilor interpersonale

Gestionarea emoțiilor și a stresului

Crearea unor obiceiuri pozitive

Claritatea scopului vieții

Depășirea convingerilor limitative

Stabilirea și atingerea obiectivelor

Obținerea motivației pentru a acționa

Transformare personală

Introducere în aplicațiile NLP

Instrumente și tehnici practice

Pentru a fi cu adevărat împlinit, e nevoie să transformi acele stări negative de suferință, precum fricile, furia, grijile sau nerăbdarea în stări pline de resurse și în rezultate. Pentru a fi cu adevărat împlinit, este nevoie să treci peste acele blocaje și convingeri limitative care te sabotează și te țin imobilizat și care nu-ți dau voie să îți atingi potențialul.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a realiza acest lucru este să-ți schimbi modul de gândire, iar pe parcursul cursului Pune-ți viața în mișcare cum.

Ce-ți aduce cursul

Abordare holistică

Vei obține o abordare holistică a transformării personale, abordând diverse aspecte ale vieții, inclusiv relațiile, sănătatea și creșterea personală și profesională.

Exerciții de auto-descoperire

Te vei angaja în exerciții de auto-descoperire pentru a obține informații despre valorile și pasiunile tale, focusul tău, punctele tale forte și zonele lor de creștere.

Stabilirea corectă a obiectivelor

Vei învăța cum să îți defineaști obiective clare și realizabile, împreună cu planuri de acțiune pentru a le îndeplini.

Tehnici NLP

Cursul integrează tehnici NLP pentru a îmbunătăți abilitățile de comunicare, a construi încrederea în sine, a depăși blocajele și convingerile limitative și a gestiona eficient emoțiile.

Mindfulness și prezență

Practicile de Mindfulness sunt încorporate pentru a cultiva conștientizarea momentului prezent și pentru a dezvolta rezistența emoțională.

Mentalitate responsabilă

Vei învăța cum să adopți o mentalitate responsabilă care promovează o perspectivă pozitivă și o abordare a vieții orientată spre creștere

Management eficient al timpului

Strategiile de organizare și de management al timpului te vor ajuta să profiți la maximum de timpul tău și să-ți prioritizezi activități aliniate cu obiectivele tale

Comunicare și construirea relațiilor

Cursul pune accent pe tehnici eficiente de comunicare și construirea de relații sănătoase și autentice cu ceilalți.

Tehnici de reducere a stresului

Vei descoperi tehnici de reducere a stresului pentru a-l gestiona eficient și pentru a atinge echilibrul dintre viața profesională și cea personală

Vizualizare și afirmații

Cursul include exerciții de vizualizare ghidată și exerciții de afirmare pentru a întări gândirea pozitivă și pentru a consolida obiectivele personale.

Responsabilitate personală

Ești încurajat să-și asumi acțiunile și alegerile, stimulând simțul responsabilității personale.

Comunitate de susținere

Se promovează un mediu de învățare care susține, încurajează și împuternicește,  având posibilitatea să te conectezi cu persoane care au aceleași idei și valori similare cu ale tale.

Experimentare

Ești încurajat să aplici conceptele învățate în situații reale, asigurând rezultate practice și tangibile.

Plan de creștere personală

Afli cum să-ți creezi un plan de creștere personalizat pentru nevoile tale, pentru a-ți continua călătoria de transformare dincolo de curs

Dezvoltarea abilităților de viață

Te echipezi cu abilități esențiale de viață, cum ar fi reziliența, adaptabilitatea, flexibilitatea, congruența și gestionarea emoțiilor.

Suport continuu

Ai acces la suport continuu, cum ar fi acces la resurse, la cursuri și formări, la consiliere sau coaching și la comunitatea de absolvenți

Obiectivele noastre

Obiectivele cursului Pune-ți viața în mișcare sunt centrate pe abilitarea ta de a prelua controlul asupra vieții tale, de a face schimbări pozitive și de a te îndrepta spre un viitor împlinit și orientat spre scop și sens. Iată care sunt obiectivele noastre pentru tine:

Abilități avansate de facilitare și instruire

Scopul nostru principal este să ajutăm participanții să își construiască încrederea în ei și să dobândească abilități avansate de facilitare și instruire. Acest lucru include abilitatea de a livra sesiuni de formare atractive, interactive și cu impact, care să transmită în mod eficient principiile și tehnicile NLP către o audiență diversificată.

Înțelegerea în profunzime a conceptelor NLP

Urmărim ca participanții să dobândească o înțelegere cuprinzătoare a conceptelor, modelelor și principiilor NLP, să fie capabili să explice conceptele NLP cu claritate, să răspundă cu încredere la întrebări și să abordeze eventualele provocări care pot apărea în timpul formării.

Prezentare eficientă și vorbire în public

Avem în vedere și îmbunătățirea abilităților de prezentare și de vorbire în public ale participanților, să învețe cum să își captiveze publicul, să mențină atenția participanților și să transmită informații cu carismă și încredere.

Metode de formare adaptabile

Participanții vor fi expuși la diverse metodologii și tehnici de formare pentru a se asigura că își pot adapta stilul de formare pentru a răspunde nevoilor diferiților cursanți și pentru a crea un mediu de învățare incluziv și interactiv.

Practici de formare etice și responsabile

Un obiectiv esențial al formării trainerilor NLP este de a insufla practici de formare etice și responsabile. Unul dintre scopurile noastre este ca participanții să înțeleagă impactul cuvintelor și acțiunilor lor asupra audienței și să respecte standardele etice în livrarea conținutului.

Învățare și creștere continuă

Ne dorim să-ți insuflăm o mentalitate de creștere, încurajându-te să îmbrățișezi învățarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală și profesională continuă.

Agenda cursului

Cursul te va învăța cum să lucrezi cu mintea ta, cum să o pregătești pentru viața pe care ți-o dorești, pentru a obține succesul personal și profesional râvnit. Următorul pas va fi să te ajutăm să îți distrugi temerile și să le transformi în combustibil care să-ți alimenteze motivația. Apoi, ne îndreptăm spre realizarea visurilor tale, creând un sens clar al direcției ce trebuie urmată prin înțelegerea a ceea ce îți dorești cel mai mult în viață. Vei învăța să iei decizii asumate și să descoperi pașii necesari pentru a-ți schimba viața pentru totdeauna, chiar tu însuți.

1

Minte - Emoții - Corp

Începem prin a vedea cum funcționează mintea ta și ce impact au gândurile asupra emoțiilor și corpului tău

2

Starea actuală

Continuăm prin a descoperi care este starea actuală de la care pornim călătoria de transformare

3

Valori

Vom identifica ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt valorile tale și cum te susțin sau te limitează

4

Stabilire obiective

Vom vorbi despre cei 3C ai stabilirii obiectivelor: Corect, Concret și Congruent

5

Convingeri limitative

Lași în urmă convingerile și programele care te limitează și te sabotează

6

Emoții negative

Afli cum să te eliberezi de cantitățile excesive de emoții negative care te blochează sau te limitează

7

Rezultate

Înveți să-ți transformi visele în obiective, obiectivele în strategii, strategiile în acțiuni concrete și acțiunile în rezultate

8

Strategii

La final vom îmbina toate piesele de puzzle pentru a ne crea un plan de creștere adaptat nevoilor tale

Cursul este o călătorie auto-transformatoare

Acest curs nu-ți va aduce multe tehnici, însă te va ajuta să dezvolți o înțelegere fermă a modului în care funcționează mintea în legătură cu suferința și care sunt modalitățile de a o transforma în ceva pozitiv. Călătoria de auto-transformare va fi uneori mai provocatoare și mai confuză decât alte călătorii pe care le-ai întreprins vreodată în viață.

Cu toate acestea, este o călătorie care merită făcută. Este o călătorie de auto-transformare care te poate face să te îndoiești de convingerile tale, să renunți la programe limitative și la obiceiuri proaste, să îți sporești încrederea în tine, să descoperi ce îți dorești în viață și să mergi și să obții acel lucru.

De fapt, odată ce ai înțeles ce se întâmplă în mintea ta inconștientă și ți-ai schimbat modul de gândire, viața ta va începe să se schimbe în direcția pe care ți-o dorești.

Cursul Pune-ți viața în mișcare ar putea fi ceea ce așteptai ca să-ți schimbi viața.

autotransformare

Înscrie-te acum

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 12 de ore pentru o discuție de 15 min în care vom clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii

Alege oferta potrivită

* Achitare integrală:

870 lei

** Achitare în 2 rate:

480 lei / rată

* Plata integrală se face cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului !

** Prima rată se achită la înscriere, urmând ca a doua rată să fie achitată cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului 1 !

*** Locul la curs este rezervat și garantat doar în momentul achitării avansului sau a cursului integral.

Calendar curs

Pune-ți viața în mișcare este o investiție în tine însuți / însăți. Pe parcursul a 18 ore intensive, împărțite pe 2 zile de curs, vei avea parte de o călătorie auto-transformatoare în care vei primi instrumente și concepte puternice care te vor ajuta să-ți clarifici sensul scopului și al direcției, pentru a-ți depăși limitele și blocajele autoimpuse, a-ți crea relații autentice și a comunica eficient și cu ușurință și a te dezvolta și a-ți atinge potențialul maxim.

2023

Oamenii recomandă Minemotions

Află de ce ne apreciază cursanții și clienții noștri

Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine ...

Am absolvit cursurile de NLP avându-l ca trainer pe Mihai Vasilescu. Mă felicit că l-am ales pe el! Are multă disciplină în predare, este foarte organizat, posedă cunoștințe esențiale pentru dezvoltare. Știe să fie și prieten și profesor, își respectă cursanții. Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine, dacă vrei să te cunoști mai bine, dacă vrei să evoluezi în plan personal, profesional și social, nu rata cursurile predate de Mihai!
WhatsApp Image 2022-06-20 at 10.45.03 AM
Silvia Grigore
/ Scriitoare

Viziunea personală asupra, vieții și a ființei umane, mi s-a schimbat într-un mod profund și înălțător!

Mulțumesc, Mihai Vasilescu pentru minunata călătorie în arta NLP-ului! Darul minunat pe care îl deții de a împărtăși din cunoștințele și valorile tale m-au făcut să continui acest drum alături de tine! Ai creat un cadru excelent pentru noi, cursanții! Un cadru blând, empatic, valoros și susținător! Ne-ai oferit aripi! Și iți mulțumesc! Sunt recunoscătoare! Oricând aș participa cu toata deschiderea la un curs realizat de către tine! Îţi doresc să aduci multă bucurie și claritate în viețile oamenilor!
229340880_1768161786717510_7973920673463881104_n
Camelia Păun
/ Psihoterapeut

E interesant să vezi cât de înrădăcinate sunt unele convingeri și valori și cum iți creionează viața

Frumusețea NLP vine din faptul că sunt sintetizate un set concis de concepte și idei cu cele mai bune practici de dezvoltare personală și profesională. Am reușit să înțeleg mai profund cum funcționez, cum îmi pot schimba starea, care este puterea creatoare a cuvintelor și cum să îmi elimin blocajele mentale. Pentru astfel de momente nu pot decât să fiu recunoscătoare!
ana_lupu
Ana-Maria Lupu
/ Profesor învățământ primar

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat

Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău este rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 12 de ore pentru o discuție de 15 min în care vom clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.

×