Put Your Life in Motion

dezvoltare personala

Put Your Life in 'Motion

Majoritatea oamenilor știu ce trebuie să facă pentru a trăi viața pe care și-o doresc, însă foarte puțini o și fac. Programul Put Your Life in 'Motion te va ajuta și ghida să-ți eliberezi adevăratul potențial.

Te voi învăța cum să lucrezi cu mintea ta, cum să o pregătești pentru viața pe care ți-o dorești, pentru a obține succesul personal și profesional râvnit. Următorul pas va fi să te ajut să îți distrugi temerile și să le transformi în combustibil care să-ți alimenteze motivația. Apoi, ne îndreptăm spre realizarea visurilor tale, creând un sens clar al direcției ce trebuie urmată prin înțelegerea a ceea ce îți dorești cel mai mult în viață. Vei învăța să iei decizii cheie și să descoperi pașii necesari pentru a-ți schimba viața pentru totdeauna, chiar tu însuți.

În cele din urmă, vom demola convingerile limitative și problemele care te apasă, eliberându-ți adevăratul potențial pentru a-ți duce viața la următorul nivel!

Cum te ajută cursul Put Your Life in 'Motion

Acest curs este pentru tine, dacă dorești să-ți transformi complet realitatea actuală și să-ți pui viața în mișcare. Te așteaptă un viitor mai luminos, iar acesta începe chiar aici, chiar acum.

Put Your life in 'Motion reunește unele dintre cele mai puternice instrumente și concepte NLP pentru a-ți arăta cum ai ajuns acolo unde ești acum și ce anume te ține pe loc sau te împiedică să realizezi lucrurile pe care ți le dorești. De asemenea, te vor ajuta să îți schimbi mentalitatea, să identifici ce este cu adevărat important pentru tine și să îți controlezi emoțiile și, în final, să îți creezi viața pe care vrei să o trăiești.

Nu contează cum a fost viața ta până acum și nu contează ce s-a întâmplat în trecut. Tot ceea ce contează este acum. Schimbarea se poate produce instantaneu, iar a face schimbări, chiar și pe cele foarte mari, poate fi mult mai puțin înfricoșător decât ți-ai putea imagina.

Tot ceea ce ai nevoie este să-ți schimbi modul de gândire, iar pe parcursul cursului Put Your Life in 'Motion vei afla cum.

Ce obții în urma cursului Put Your Life in 'Motion

Transformă-ți mintea și îți vei transforma viața!

Scopul vieții este de a găsi fericirea, sensul și împlinirea personală și profesională. Și nu este vorba de a le avea în anumite momente, ci în fiecare moment al vieții. O astfel de călătorie necesită să abordezi acele lucruri care nu sunt în regulă în viața ta. Cu cât poți transforma mai mult, cu atât vei fi mai fericit, mai împlinit și viața ta va avea mai mult sens.

Pentru a fi cu adevărat împlinit, e nevoie să transformi acele stări negative de suferință, precum fricile, furia, grijile sau nerăbdarea în stări pline de resurse și în rezultate.

Pentru a fi cu adevărat împlinit, este nevoie să treci peste acele blocaje și convingeri limitative care te sabotează și te țin imobilizat și care nu-ți dau voie să îți atingi potențialul.

Cum? Printr-o călătorie de auto-transformare!

Acest curs a fost creat pentru a te conduce într-o călătorie extraordinară de auto-transformare. Vei descoperi care sunt acele stări negative care te limitează și te sabotează și care sunt modalitățile de a le transforma și de a le elibera de la nivelul cel mai profund al minții, astfel încât să nu mai trebuiască să le experimentezi din nou!

Înscrie-te acum la cursul Put Your Life in 'Motion

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii;

Pentru înscriere la curs se achită un avans de 350 lei, urmând ca diferența să se achite până la data începerii cursului.

Te înscrii și achiți până pe 5 Septembrie 2022

1090 lei

880 lei

Cursul este o călătorie auto-transformatoare

Acest curs nu-ți va aduce multe tehnici, însă te va ajuta să dezvolți o înțelegere fermă a modului în care funcționează mintea în legătură cu suferința și care sunt modalitățile de a o transforma în ceva pozitiv. Călătoria de auto-transformare va fi uneori mai provocatoare și mai confuză decât alte călătorii pe care le-ai întreprins vreodată în viață.

Cu toate acestea, este o călătorie care merită făcută. Este o călătorie de auto-transformare care te poate face să te îndoiești de convingerile tale, să renunți la programe limitative și la obiceiuri proaste, să îți sporești încrederea în tine, să descoperi ce îți dorești în viață și să mergi și să obții acel lucru.

De fapt, odată ce ai înțeles ce se întâmplă în mintea ta inconștientă și ți-ai schimbat modul de gândire, viața ta va începe să se schimbe în direcția pe care ți-o dorești.

Put Your Life in 'Motion ar putea fi ceea ce așteptai ca să-ți schimbi viața.

Calendar curs Put Your Life in 'Motion

Cursul are loc Live ONLINE, Joi, de la 18:00 - 21:00.

Put Your Life in ‘Motion este o investiție în tine însuți / însăți. Pe parcursul a 24 ore intensive, împărțite pe 8 zile de curs, vei avea parte de o călătorie auto-transformatoare în care vei primi instrumente și concepte puternice care te vor ajuta să-ți clarifici sensul scopului și al direcției, pentru a-ți depăși limitele și blocajele autoimpuse, a-ți crea relații autentice și a comunica eficient și cu ușurință și a te dezvolta și a-ți atinge potențialul maxim.

20 Octombrie 2022
18:00-21:00
Minte-Emoții-Corp

Începem prin a vedea cum funcționează mintea noastră și ce impact au gândurile asupra corpului nostru

27 Octombrie 2022
18:00-21:00
Starea actuală

Continuăm prin a descoperi care este starea actuală de la care pornim călătoria de schimbare și transformare

3 Noiembrie 2022
18:00-21:00
Valori

Vom identifica ce este cu adevărat important pentru tine, care sunt valorile tale și cum te susțin sau te limitează

10 Noiembrie 2022
18:00-21:00
Stabilire obiective

Vom vorbi despre cei 3C ai stabilirii obiectivelor: Corect, Concret și Congruent

17 Noiembrie 2022
18:00-21:00
Convingeri limitative

Lași în urmă convingerile și programele care te limitează și te sabotează

24 Noiembrie 2022
18:00-21:00
Emoții negative

Afli cum să te eliberezi de cantitățile excesive de emoții negative care te blochează sau te limitează

8 Decembrie 2022
18:00-21:00
Rezultate

Înveți cum să-ți transformi visele în obiective, obiectivele în strategii, strategiile în acțiuni concrete și acțiunile în rezultate

15 Decembrie 2022
18:00-21:00
Strategii

La final vom îmbina toate piesele de puzzle pentru a ne crea strategia de succes

Înscrie-te acum la cursul Put Your Life in 'Motion

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii;

Pentru înscriere la curs se achită un avans de 350 lei, urmând ca diferența să se achite până la data începerii cursului.

Te înscrii și achiți până pe 5 Septembrie 2022

1090 lei

880 lei

Oamenii recomandă Minemotions

Află de ce ne apreciază cursanții și clienții noștri

Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine ...

Am absolvit cursurile de NLP avându-l ca trainer pe Mihai Vasilescu. Mă felicit că l-am ales pe el! Are multă disciplină în predare, este foarte organizat, posedă cunoștințe esențiale pentru dezvoltare. Știe să fie și prieten și profesor, își respectă cursanții. Dacă ai probleme cu stima de sine, dacă vrei să comunici mai bine, dacă vrei să te cunoști mai bine, dacă vrei să evoluezi în plan personal, profesional și social, nu rata cursurile predate de Mihai!
WhatsApp Image 2022-06-20 at 10.45.03 AM
Silvia Grigore
/ Scriitoare

Viziunea personală asupra, vieții și a ființei umane, mi s-a schimbat într-un mod profund și înălțător!

Mulțumesc, Mihai Vasilescu pentru minunata călătorie în arta NLP-ului! Darul minunat pe care îl deții de a împărtăși din cunoștințele și valorile tale m-au făcut să continui acest drum alături de tine! Ai creat un cadru excelent pentru noi, cursanții! Un cadru blând, empatic, valoros și susținător! Ne-ai oferit aripi! Și iți mulțumesc! Sunt recunoscătoare! Oricând aș participa cu toata deschiderea la un curs realizat de către tine! Îţi doresc să aduci multă bucurie și claritate în viețile oamenilor!
229340880_1768161786717510_7973920673463881104_n
Camelia Păun
/ Psihoterapeut

E interesant să vezi cât de înrădăcinate sunt unele convingeri și valori și cum iți creionează viața

Frumusețea NLP vine din faptul că sunt sintetizate un set concis de concepte și idei cu cele mai bune practici de dezvoltare personală și profesională. Am reușit să înțeleg mai profund cum funcționez, cum îmi pot schimba starea, care este puterea creatoare a cuvintelor și cum să îmi elimin blocajele mentale. Pentru astfel de momente nu pot decât să fiu recunoscătoare!
ana_lupu
Ana-Maria Lupu
/ Profesor învățământ primar

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat.
Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău e rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.