Termeni și condiții

Termeni și condiții

Cuprins

Minemotions oferă servicii de training, coaching, consultanță și mentorat. Serviciile, sub formă de sesiuni de formare față în față, la distanță și online și vânzarea de produse digitale precum cursuri online (produse digitale), atât unu la unu cât și sub formă de grupuri, pot fi achiziționate prin intermediul site-ului.

Acești Termeni și Condiții (în continuare termeni și condiții) ale site-ului acoperă termenii în baza cărora puteți utiliza site-ul. Prin utilizarea acestui site acceptați că sunteți obligat să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu le acceptați, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Drepturile de acces ale utilizatorului

Aveți permisiunea de utilizare temporară, neexclusivă a site-ului. Minemotions își rezervă dreptul de a retrage sau modifica conținutul site-ului și acești termeni și condiții în orice moment, fără a vă anunța și fără a avea vreo responsabilitate legală față de dvs..

Nu aveți voie să copiați, modificați, duplicați, creați lucrări derivate din, încadrați, oglindiți, republicați, descărcați, afișați, transmiteți sau distribuiți tot sau orice parte a site-ului.

De asemenea, nu aveți voie să licențiați, să vindeți, să închiriați, să transferați, să atribuiți, să distribuiți, să afișați, să dezvăluiți sau să exploatați în alt mod comercial sau să realizați în alt mod site-ul și/sau orice documente sau resurse online (inclusiv produsele noastre digitale după ce acestea au fost achiziționate de dvs.) pe site-ul disponibil oricărei terțe părți.

Sunteți responsabil pentru configurarea propriului computer și software pentru a accesa materialul și conținutul de pe site-ul nostru, inclusiv fișierele și resursele descărcabile, atunci când achiziționați produsele noastre digitale. Nu garantăm că modul în care vă livrăm datele este compatibil cu software-ul dvs. sau cu modul în care este configurat dispozitivul dvs. mobil, computerul sau tableta. Deși facem tot posibilul pentru a ne proteja site-ul, nu suntem responsabili pentru niciun virus, erori sau probleme similare. Vă sfătuim să utilizați propriul software de protecție împotriva virușilor pentru a vă proteja dispozitivele.

Trebuie să tratați toate datele de identificare, parolele și alte informații de securitate pe care le obțineți din utilizarea site-ului și (unde este cazul) pentru ca dvs. să accesați părți ale site-ului, ca fiind confidențiale. Dacă în orice moment considerăm că nu ați reușit să păstrați confidențialitatea, este posibil să dezactivăm orice astfel de informații, inclusiv parolele și alte coduri sau să ștergem contul.

Dacă permiteți altcuiva să folosească site-ul nostru, trebuie să vă asigurați că au citit mai întâi acești termeni și condiții și că sunt de acord cu aceștia și le urmează.

Dacă nu utilizați site-ul conform legii și acestor termeni și condiții, este posibil să vă suspendăm utilizarea sau să o oprim complet.

Actualizăm frecvent site-ul și îi aducem modificări, dar nu avem nicio obligație să facem acest lucru. Aceasta înseamnă că informațiile și conținutul de pe site poate fi învechite sau incorecte. Nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierderi sau daune pe care le puteți suferi din cauza dependenței dvs. de oricare dintre materialele noastre.

Nu salvăm detaliile cardului dvs. de credit și nu partajăm detaliile clienților cu terțe părți și respectăm Politica noastră de confidențialitate în gestionarea informațiilor despre dvs. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord ca noi să gestionăm aceste informații și să ne confirmați că datele pe care le furnizați sunt corecte.

Site-ul minemotions.com folosește cookie-uri. Mai multe informații despre acest aspect sunt furnizate în Politica noastră de cookies.

Confidențialitate

Informațiile personale sau informațiile de afaceri pe care le furnizați către Minemotions prin intermediul site-ului, altele decât informațiile care se află în domeniul public, vor fi tratate în mod confidențial și în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate. Informațiile confidențiale nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți, inclusiv în scopuri de marketing, fără permisiunea dvs. prealabilă. Vom dezvălui informațiile dvs. numai dacă sunt necesare pentru prestarea serviciilor noastre sau acolo unde este cerut de lege.

Modificări

Este posibil să modificăm acești termeni și condiții din când în când. Vă rugăm să vă asigurați că verificați în mod regulat orice modificări, deoarece sunteți obligat de acestea dacă utilizați acest site.

Drepturi pentru proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului minemotions.com – imagini, texte, elemente grafice, simboluri, email-uri, scripturi, programe și alte date este proprietatea Minemotions și a furnizorilor săi și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor Nr. 8/1996 precum și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea, fără acordul scris al Minemotions, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Este permisă folosirea site-ului minemotions.com în limitele termenilor și condițiilor din prezentul document.

Minemotions este  proprietarul sau licențiatul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală de pe site în toate materialele găzduite pe site, inclusiv orice baze de date care dețin informații relevante despre site. Acestea sunt protejate prin înregistrarea drepturilor de autor sau a mărcii comerciale și puteți utiliza orice astfel de material și documente numai în conformitate cu acești termeni și condiții și cu acest paragraf în mod specific. Dacă nu utilizați materialele în conformitate cu acești termeni și condiții și cu acest paragraf în mod specific, vă pierdeți dreptul de a utiliza site-ul nostru și trebuie să distrugeți sau să returnați orice copii ale documentelor pe care le-ați făcut din acesta sau orice parte a acestuia. Ne rezervăm toate drepturile care ne sunt conferite prin lege pentru a remedia orice astfel de încălcare de drepturi.

Responsabilitatea noastră față de dvs.

Nu garantăm acuratețea materialului de pe site-ul nostru și sunteți responsabil pentru modul în care utilizați conținutul acestuia.

Nu vom limita sau exclude răspunderea noastră pentru:

  • deces sau vătămare corporală;
  • fraudă sau denaturare frauduloasă;
  • orice act, omisiune sau chestiune, răspunderea pentru care nu poate fi exclusă sau limitată în temeiul vreunei legi aplicabile.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. pentru nicio pierdere sau daune indirecte, speciale sau consecutive, inclusiv:

  • pierdere de profit;
  • pierderea fondului comercial;
  • pierderea economiilor;
  • pierderea contractului.

De asemenea, excludem, dar numai în măsura în care este posibil din punct de vedere legal, toți termenii și garanțiile sau promisiunile implicate de lege sau de statut.

Deși încercăm să facem site-ul disponibil în orice moment, nu garantăm că utilizarea site-ului va fi neîntreruptă. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daune pe care le puteți suferi ca urmare a oricăror întreruperi, erori sau transfer de date și recunoașteți că site-ul poate fi supus limitărilor, întârzierilor și altor probleme.

Orice datorie de diligență care vă este datorată de către noi vă este datorată numai dvs. și nicio datorie de diligență nu este datorată vreunei terțe părți și nu ne asumăm nicio responsabilitate față de niciun terț în ceea ce privește îndeplinirea îndatoririlor noastre față de dvs.

Linkuri către site-ul nostru sau alte site-uri

Aveți voie să faceți un link către pagina de pornire a site-ului nostru de pe site-ul dvs. dacă conținutul de pe site-ul dvs. îndeplinește standardele conform termeni și condiții și cu condiția să nu sugerați nicio remunerație din partea noastră sau asociere cu noi, cu excepția cazului în care furnizăm un acord în scris. Ne rezervăm dreptul de a înceta această permisiune în orice moment.

Link-urile de pe site-ul nostru către alte site-uri sunt doar cu titlu informativ. Nu acceptăm nicio responsabilitate pentru alte site-uri, acuratețea conținutului acestora sau orice pierdere pe care ați putea-o suferi din cauza utilizării acestora și a vă baza pe ele.

Infracțiuni informatice

Dacă faceți ceva care constituie o infracțiune conform Legii 161/2003 (cum ar fi, de exemplu, introducerea de viruși, troieni și alte materiale dăunătoare sau nocive din punct de vedere tehnologic), dreptul dvs. de a utiliza site-ul va înceta imediat, vă vom raporta către autorităților relevante și vom furniza detalii despre identitatea dvs..

Nu trebuie să încercați să obțineți acces la site-ul sau la serverul nostru sau la orice bază de date conectată sau să faceți vreun „atac” pe site.

Reclamații

Dacă aveți întrebări sau o reclamație cu privire la serviciul oferit de noi, vă rugăm să ne contactați office@minemotions.com pentru a trimite reclamația.

Termeni și condiții de vânzare

Termenii și condițiile de vânzare de mai jos (termenii de vânzare) stabilesc termenii aplicabili vânzării produselor noastre digitale pentru informarea dvs.. De fiecare dată când cumpărați produse digitale de pe site-ul nostru, vi se va cere să confirmați acordul cu termenii și condițiile, înainte de a vă putea finaliza achiziția.

Achiziționare de produse digitale

Minemotions oferă o gamă largă de servicii, inclusiv pachete de coaching și produse digitale. Puteți achiziționa produse digitale direct prin intermediul site-ului.

Acești termeni de vânzare (împreună cu orice documente relevante la care se face referire în ei și inclusiv Termenii și condițiile site-ului nostru) stabilesc condițiile în baza cărora vă furnizăm oricare dintre următoarele produse prin intermediul site-ului nostru:

  • Descărcări digitale de produse audio pe computer sau dispozitiv mobil
  • Descărcări digitale de produse video pe computer sau dispozitiv mobil
  • Descărcări digitale ale materialelor suport

De fiecare dată când achiziționați produse digitale prin intermediul site-ului, vi se va cere să confirmați că ați citit, înțeles și acceptat Termenii și condițiile noastre precum și Politica de confidențialitate. Nu veți putea achiziționa nimic prin site-ul nostru decât dacă aceste politici sunt confirmate. Orice termeni pe care doriți să îi impuneți în ceea ce privește achiziționarea de produse digitale prin intermediul acestui site nu va face parte din niciun contract dintre noi. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a comanda orice produse digitale de pe site-ul nostru. Dacă aveți întrebări cu privire la acești termeni, vă rugăm să ne contactați office@minemotions.com înainte de a plasa orice comandă.

Prin plasarea unei comenzi pentru produse digitale prin site-ul nostru, garantați că sunteți capabil din punct de vedere legal să încheiați contracte obligatorii, că aveți cel puțin 18 ani și că achiziționați produsele noastre digitale numai pentru uzul dvs. personal, necomercial. În plus, garantați că nu veți copia, închiria, angaja, înregistra, edita, decupa, schimba, împrumuta, permite reprezentarea publică, difuzarea, descărcarea sau partajarea fișierelor sau a detaliilor de acces, cu oricine altcineva decât dacă este permis în conformitate cu termenii oricărei licențe care vă sunt acordate ca parte a vânzării.

Prin plasarea unei comenzi pentru produse digitale prin intermediul site-ului nostru, sunteți de acord că putem stoca, procesa și folosi datele personale colectate de la dvs. numai în scopul procesării/realizării comenzii dvs.. Lucrăm cu terțe părți pentru a vă procesa plata (de exemplu, Netopia) și aceștia vor avea, de asemenea, acces la datele dvs. cu caracter personal pentru a le permite să ne ajute să procesăm/întocmim comanda dvs.. Mai multe informații despre cum putem stoca, prelucra și folosi datele dvs. cu caracter personal sunt conținute în Politica noastră de confidențialitate.

Toate produsele digitale care sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul nostru sunt deținute sau controlate de licențiatorii noștri sau de noi. La plata prețului pentru oricare dintre aceste produse digitale, vă acordăm o licență neexclusivă și netransferabilă de a utiliza produsele digitale pentru uz personal, necomercial.

Nu trebuie să redistribuiți, să transmiteți, să atribuiți, să vindeți, să exploatați comercial, să difuzați, să modificați, să adaptați, să editați, să acordați sublicență, să închiriați, să distribuiți, să împrumutați sau să transferați orice produse digitale pe care le cumpărați prin intermediul acestui site.

Sunteți responsabil pentru a vă asigura că nu pierdeți, distrugeți sau deteriorați niciun produs digital pe care îl achiziționați prin intermediul acestui site.

Sunteți responsabil pentru a vă asigura că orice hardware pe care îl utilizați pentru a descărca și/sau accesa aceste produse digitale funcționează corect cu acest site. Recunoașteți și sunteți de acord că furnizarea tuturor acestor cerințe este responsabilitatea dvs. și este pe propriile cheltuieli. Nu suntem obligați să ne asigurăm că produsele noastre sunt compatibile cu fiecare producător de calculatoare, tablete sau telefoane mobile.

Plasarea unei comenzi

După plasarea unei comenzi pentru orice produse digitale prin intermediul site-ului nostru, veți primi un mesaj pe ecran și un e-mail de la noi, confirmând primirea și stabilind detaliile comenzii dvs..

Contractul de achiziție a oricăror produse digitale se va încheia numai atunci când ați fost de acord cu termenii noștri de vânzare, am primit plata integrală pentru produsul digital pe care îl achiziționați și punem facem digital disponibil pentru descărcare. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a respinge orice comandă pe care o primim.

Disponibilitate

Toate produsele digitale prezentate pe site-ul nostru sunt supuse disponibilității. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina un produs digital sau alt conținut de pe site în orice moment, fără notificare sau răspundere față de dvs.

În mod normal, produsele digitale vor fi disponibile pentru descărcare imediat după cumpărare. Pot exista ocazii în care acestea nu sunt disponibile și nu garantăm că orice produs digital comandat va fi disponibil imediat (de exemplu, dacă site-ul este dezafectat pentru întreținere sau există o altă problemă tehnică). În astfel de cazuri, vom depune toate eforturile noastre pentru a vă oferi acces la produsele digitale descărcabile cât mai curând posibil după achiziție.

În cazul în care nu putem să vă oferim niciun produs digital pe care le-ați achiziționat, sunteți de acord că vă putem oferi fie bunuri alternative la o valoare similară (în baza acordului dvs. că bunurile alternative sunt potrivite) sau o rambursare completă. Nu vom fi răspunzători pentru incapacitatea noastră de a îndeplini o anumită comandă de la dvs.

Preț și plată

Prețul oricărui produs digital va fi cel cotat pe acest site la momentul actual și nu va conține TVA, nefiind plătitori de TVA. Ne rezervăm dreptul de a face anumite produse digitale disponibile numai ca parte a unei achiziții diferite, de exemplu, parte a unui pachet de servicii sau promoții.

Prețurile pentru produsele digitale pot fi modificate în orice moment, dar modificările nu vor afecta comenzile pentru care am primit deja plata și am făcut descărcarea disponibilă.

Vă rugăm să rețineți că unii furnizori de rețea/servicii vă pot percepe o sumă suplimentară pentru descărcarea produselor digitale pe un telefon mobil. Vă recomandăm să contactați furnizorul de rețea/serviciu pentru a înțelege natura și amploarea oricăror taxe suplimentare înainte de a descărca pe un dispozitiv mobil. Rețineți că se pot aplica și taxe de roaming în străinătate. Nu vom fi trași la răspundere pentru astfel de taxe.

Prin furnizarea detaliilor unui card de credit sau de debit sau unui cont de plată care urmează să fie debitat, confirmați că sunteți autorizat să achiziționați produsele digitale și că aveți permisiunea sau sunteți deținătorul cardului de credit sau debit sau alt cont fiind folosit pentru a plăti tranzacția. Toate plățile cu cardul și detaliile deținătorului cardului pot face obiectul verificărilor de validare efectuate de noi și/sau de emitentul cardului. Dacă sunt necesare verificări de validare, nu vom fi trași la răspundere pentru nicio întârziere sau nelivrare și nici nu suntem obligați.

În ceea ce privește verificările de validare și autorizarea efectuate de emitentul cardului, dacă emitentul cardului dvs. refuză să autorizeze plata, nu vom accepta comanda dvs. și nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau nelivrare sau pentru orice comisioane bancare aplicate dvs.. Nu suntem obligați să vă informăm despre motivul refuzului.

Dacă suntem de acord să acceptăm plata în rate, sunteți de acord să furnizați plata ratelor în conformitate cu planul de rate de pe pagina produsului iar ratele vor fi plătite la termen în fiecare lună. Prin neefectuarea plății la termen ne asigurăm dreptul a vă anula imediat accesul la site, materiale sau progamele la care participați.

Returnarea banilor

În conformitate cu Reglementările privind vânzările la distanță, aveți dreptul să anulați și să obțineți o rambursare completă în termen de 14 zile lucrătoare de la achiziționarea produselor noastre digitale, dar numai dacă nu ați descărcat produsul digital pus la dispoziție, nu ați solicitat și nu ați fost acceptat să vă alăturați niciunuia dintre grupurile noastre private de rețele sociale (de exemplu, comunitatea Minemotions de pe Facebook) la care accesul este oferit ca parte a unei achiziții de pe site și nu au accesat și/sau folosit niciun material suport furnizat împreună cu achiziționarea de produse digitale, în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărare.

Dacă se constată că produsele digitale sunt defecte, vom avea dreptul de a analiza cauza problemei și de a restabili produsele digitale la ordinea de funcționare sau de a vă oferi o descărcare repetată. Nu veți avea dreptul automat de rambursare în acest caz. Trebuie să ne anunțați în termen de 30 de zile de la descărcarea produsului digital că acesta este defect la office@minemotions.com. Dacă nu putem remedia problema și o descărcare repetată nu rezolvă problema, vă vom oferi o rambursare completă în termen de 30 de zile de la constatarea că problema nu poate fi rezolvată.

Evenimente în afara controlului nostru

Nu vom fi răspunzători pentru nicio nerespectare sau întârziere în îndeplinirea oricăreia dintre obligațiile noastre conform unui contract pentru un produs digital care este cauzată de evenimente în afara controlului nostru rezonabil.

Cumpărare de servicii

Mai multe detalii despre serviciile noastre pot fi găsite pe site-ul nostru. Dacă doriți să achiziționați servicii sau doriți mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să contactați Minemotions la office@minemotions.com.

Dacă achiziționați orice servicii de la noi, se va încheia un acord și un contract separat între dvs. și Minemotions, care va fi supus unui set specific de termeni și condiții potrivite pentru acel acord. Este posibil ca anumiți termeni și condiții să fie aceleași sau asemănătoare cu cele conținute în acești Termeni și Condiții ale site-ului web și în Termenii și condițiile de vânzare, dar pot varia pentru a se potrivi acordului relevant din acel moment. Minemotions vă va face cunoscuți acești termeni și condiții și aceștia se vor aplica oricărui acord contractual dacă sunteți de acord și acesta este încheiat.

Contact

Pentru orice întrebări, neclarități sau nelămuriri legate de Termeni și condiții, contactează-ne la adresa office@minemotions.com.

Acest document a fost actualizat ultima dată la 1 august 2023.
×