Training of Trainers

Training of Trainers

Deblochează-ți potențialul ca Trainer!

Imaginează-ți o lume în care cunoștințele tale devin o sursă de inspirație, în care îndrumarea ta modelează minți și înțelepciunea ta aprinde scântei de transformare. Training of Trainers este un program conceput atât pentru a te dota cu abilitățile, încrederea și tehnicile esențiale pentru a deveni un trainer dinamic și influent cât și pentrua te ajuta să valorifici puterea de a cultiva măreția în ceilalți.

De la crearea unor programe de studiu elaborate la stăpânirea artei prezentării captivante, programul te echipează cu instrumentele necesare pentru a captiva, motiva și educa. Fie că ești un profesionist experimentat care caută să își sporească impactul sau un novice pasionat să pornească într-o călătorie de împărtășire a cunoștințelor, de împuternicire a altora și de a avea un impact de durată, acest curs este rampa ta de lansare pentru a deveni un expert în lumea formării și transformării personale și profesionale.

Beneficiile cursului

Abilități de formare

Primești tehnici de formare esențiale, metodologii și cele mai bune practici. Înveți cum să proiectezi sesiuni de formare captivante, să creezi experiențe de învățare de impact și să furnizezi în mod eficient informații către diverse audiențe

Comunicare eficientă

Îți vei perfecționa abilitățile de comunicare, atât verbale, cât și non-verbale. Vei învăța să articulezi ideile în mod clar, să pui întrebări captivante și să asculți activ participanții, favorizând rezultate mai bune ale învățării

Gestionarea situațiilor provocatoare

Obții strategii pentru gestionarea situațiilor provocatoare, cum ar fi gestionarea participanților dificili, gestionarea eficientă a timpului și abordarea situațiilor neașteptate în timpul sesiunilor de formare

Feedback și evaluare

Cursul subliniază importanța îmbunătățirii continue. Vei învăța cum să oferi feedback constructiv participanților și să primești feedback cu privire la livrarea instruirii, permițându-ți să îți îmbunătățiți abilitățile în timp

Evaluarea și impactul instruirii

Cursul acoperă metode de evaluare a eficienței instruirii și măsurarea impactului acesteia asupra cursanților. Aceste cunoștințe îți permit să evaluezi și să creși continuu valoarea programelor tale de formare

Încredere și prezență

Vei livra sesiuni de training demonstrative, vei primi feedback, atât de la trainer cât și de la ceilalți participanți și vei câștiga încredere în abilitățile tale de formator

Personalizare și adaptabilitate

Vei descoperi tehnici de adaptare a conținutului de formare pentru a satisface nevoile specifice ale diferiților cursanți. Această adaptabilitate asigură că formarea este relevantă, de impact și rezonează cu diverse audiențe

Implicarea cursului de instruire

Vei explora modalități inovatoare de a implica cursanții, încorporând activități interactive, elemente multimedia și discuții de grup pentru a menține participanții implicați activ și investiți în procesul de învățare

Construirea rapportului

Vei descoperi tehnici pentru construirea unei relații cu cursanții, creând un mediu de învățare favorabil și incluziv, care încurajează dialogul deschis și participarea

Oportunități de networking

Participarea la curs oferă oportunități de relaționare cu alți formatori aspiranți și experimentați. Această rețea poate duce la colaborări, noi oportunități de angajare și sprijin continuu în călătoria ta de formare

Obiectivele noastre

Programul Training of Trainers este extrem de benefic formatorilor, mentorilor, speaker-ilor și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile de prezentare în fața unui public.

Fă primul pas spre a deveni un trainer dinamic și influent. Indiferent dacă îți începi călătoria de formare sau dorești să îți îmbunătățești abilitățile existente, cursul nostru te va echipa cu instrumentele pentru a crea experiențe de învățare de captivante și pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții oamenilor.

Înscrie-te acum și devino un catalizator al schimbării pozitive și o sursă de inspirație pentru cursanții tăi.

Training of Trainers este un curs esențial pentru toți cei care doresc să dobândească și să-și îmbunătățească abilitățile de formator. Cursul vizează dobândirea și dezvoltarea abilităților de instruire și o paletă largă de subiecte fundamentale pentru un curs de succes, precum proiectarea, desfășurarea și evaluarea unui eveniment de instruire. În plus, abordează practici și proceduri de formare eficiente și pune accentul pe abilitățile de prezentare precum și pe importanța limbajului verbal și non verbal.

Conceput folosind tehnici și concepte de Programare Neuro Lingvistică, Training of Trainers oferă un mediu de învățare practic și constructiv și combină teoria cu îndrumări practice pentru a explora o serie de tehnici și strategii care pot fi aplicate în orice context de instruire. Împreună cu elemente și concepte din NLP, cursul abordează, de asemenea, modul în care formatorul poate capta pe deplin o audiență, asigurând participarea activă a tuturor cursanților.

Agenda cursului

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3

Ziua 4

Ziua 5

Examen

Ce vei învăța la curs

Fundamentele formării

Înțelegeți principiile și fundamentele învățării adulților, proiectarea instruirii și metodologiile de instruire.

Analiza nevoilor de formare

Afli cum să efectuezi o analiză a nevoilor de formare pentru a identifica cerințele cursanților și pentru a concepe programe de formare care abordează obiective specifice de învățare.

Proiectarea conținutului instruirii

Descoperi tehnici de proiectare a unui conținut de instruire interactiv, captivant și aliniat cu rezultatele învățării.

Furnizare eficientă a instruirii

Dezvolți tehnici de livrare eficiente pentru a implica cursanții, a le menține interesul și a gestiona dinamica instruirii.

Abilități de prezentare

Îți îmbunătățești abilitățile de prezentare, inclusiv limbajul corpului, modularea vocii și utilizarea ajutoarelor vizuale pentru a îmbunătăți impactul trainingului.

Tehnici de facilitare

Stăpânești tehnici de facilitare pentru a stimula participarea în grup, a gestiona discuțiile și a încuraja învățarea colaborativă.

Stăpânirea instruirii

Dobândești o înțelegere profundă a principiilor învățării pentru adulți, a metodologiilor de formare și a designului instrucțional, permițându-ți să creezi programe de formare bine structurate și captivante.

Gestionarea sesiunilor de instruire

Înveți strategii pentru a gestiona sesiunile de formare, a gestiona participanții provocatori și a menține un mediu de învățare pozitiv.

Evaluarea și feedbackul instruirii

Înțelege metodele de evaluare a eficienței instruirii și de colectare a feedback-ului participanților pentru a îmbunătăți viitoarele programe de formare.

Crearea relațiilor și a comunicării

Descoperi tehnici pentru a construi relații cu cursanții, pentru a comunica eficient și pentru a-ți adapta stilul de formare la diferite audiențe.

Gestionarea situațiilor dificile

Dobândești abilități de a face față provocărilor neașteptate în timpul sesiunilor de antrenament și de a rezolva conflictele în mod eficient.

Adaptarea la diferite stiluri de învățare

Vei obține informații despre diferite stiluri și preferințe de învățare, permițându-ți să îți adaptezi abordarea de formare pentru a satisface nevoile individuale ale cursanților.

Tehnologie în formare

Explorezi cum să integrați tehnologia, platformele de învățare electronică și instrumentele multimedia în programele de formare pentru experiențe de învățare îmbunătățite.

Evaluarea impactului antrenamentului

Aflii cum să evaluezi eficiența antrenamentului și să colectezi feedback de la participanți, permițându-ți să îți îmbunătățești și să optimizezi continuu programele de formare.

Dezvoltare personală ca trainer

Îți descoperi punctele tari și zonele domeniilor de îmbunătățire în calitate de formator și-ți dezvolți un plan personalizat pentru creștere continuă.

Creștere personală

Îți identifici și îți depășești limitele și blocajele personale cu ajutorul unor tehnici puternice de Programare Neuro-Lingvistică.

Etică și profesionalism

Înțelegeți importanța practicilor etice în formare și menții profesionalismul pe tot parcursul procesului de formare.

Înscrie-te acum

Fă primul pas spre deblocarea potențialului tău!

Odată înscris, te vom contacta telefonic în termen de 24 de ore pentru o discuție de 15 minute pentru a clarifica orice nelămurire și pentru a stabili detaliile înscrierii tale.

Alege oferta potrivită

* Achitare integrală:

990 lei

** Achitare în 2 rate:

530 lei / rata

* Plata integrală se face cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului !

** Prima rată se achită la înscriere, urmând ca celelalte rate să fie achitate cu cel puțin 7 zile înainte de începerea cursului!

*** Locul la curs este rezervat și garantat doar în momentul achitării avansului sau a cursului integral.

Formator acreditat ANC

Training of Trainers se adresează formatorilor, mentorilor și speaker-ilor care au misiunea de a duce cunoașterea mai departe, fie că sunt profesori, supervizori, personal academic, oameni cu expunere publică, evaluatori sau celor care activează în domeniul resurselor umane.

La finalul cursului, în urma unei examinări, vei primi un certificat de absolvire și un supliment descriptiv pentru specializarea ”Formator”, cod COR 242401, eliberat de A.N.C., necesar în vederea exercitării profesiei, valabil pentru orice țară membră UE.

Pentru susținerea examenului participanții trebuie să aibă studii superioare finalizate.

Cursul este valoros pentru

This is the heading

Conducă grupuri de oameni

Lucreze mai eficient în echipă

Gestioneze mai eficient ședințele și întâlnirile

Țină workshopuri, training-uri profesionale sau seminarii

Își dezvolte abilitățile de vorbire și prezență în public

Alătură-te într-o călătorie care promite să te ridice de la un formator competent la unul excepțional. Cursul Training of Trainers nu este doar despre învățare, ci și despre a deveni o forță de transformare. Fie că ești un profesionist experimentat care caută să își amplifice impactul sau un entuziast proaspăt dornic să modeleze viitorul, acest curs te va  echipa cu abilitățile, cunoștințele și inspirația necesare pentru a te remarca în lumea educației.

Ești gata să inspiri, să captivezi și să împuternicești? Înscrie-te acum și pornește pe o cale care transcende instruirea obișnuită, unde îți vei valorifica puterea de a înălța, de a implica și de a transforma vieți.

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat

Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău este rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 24 de ore pentru o discuție de 15 min în care vom clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.

×