Training of Trainers

Training of Trainers

Training of Trainers este un curs esențial pentru toți cei care doresc să dobândească și să-și îmbunătățească abilitățile de formator. Cursul vizează dobândirea și dezvoltarea abilităților de instruire și o paletă largă de subiecte fundamentale pentru un curs de succes, precum proiectarea, desfășurarea și evaluarea unui eveniment de instruire. În plus, abordează practici și proceduri de formare eficiente și pune accentul pe abilitățile de prezentare precum și pe importanța limbajului verbal și non verbal.

Conceput folosind tehnici și concepte de Programare Neuro Lingvistică, Training of Trainers oferă un mediu de învățare practic și constructiv și combină teoria cu îndrumări practice pentru a explora o serie de tehnici și strategii care pot fi aplicate în orice context de instruire. Împreună cu elemente și concepte din NLP, cursul abordează, de asemenea, modul în care formatorul poate capta pe deplin o audiență, asigurând participarea activă a tuturor cursanților.

atuuri

Obiectivele cursului Training of Trainers

Programul Training of Trainers este extrem de benefic formatorilor, mentorilor, speaker-ilor și tuturor celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile de prezentare în fața unui public.

Cursul este valoros celor care doresc să

Țină prezentări de succes

Conducă grupuri de oameni

Lucreze mai eficient în echipă

Gestioneze mai eficient ședințele și întâlnirile

Țină workshopuri, training-uri profesionale sau seminarii

Își dezvolte abilitățile de vorbire și prezență în public

Atuurile cursului Training of Trainers

Formator acreditat ANC

Training of Trainers se adresează formatorilor, mentorilor și speaker-ilor care au misiunea de a duce cunoașterea mai departe, fie că sunt profesori, supervizori, personal academic, oameni cu expunere publică, evaluatori sau celor care activează în domeniul resurselor umane.

La finalul cursului, în urma unei examinări, vei primi un certificat de absolvire și un supliment descriptiv pentru specializarea ”Formator”, cod COR 242401, eliberat de A.N.C., necesar în vederea exercitării profesiei, valabil pentru orice țară membră UE.

Pentru susținerea examenului participanții trebuie să aibă studii superioare finalizate. 

Înscrie-te aici

Numărul de locuri este limitat.
Completează formularul de mai jos să te asiguri că locul tău e rezervat.
Înscrierea este finalizată în momentul achitării.

Odată înscris, te vom contacta telefonic în maxim 48 de ore pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a stabili detaliile înscrierii.